2777
2789
عنوان

بچه ها مشاوری وجود داره ک بشه باهاش چت کرد...یا مشاوره رایگان..

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 56 پست
اولا ک مبارکههههه اگه صفر کردی چشماتو خیلی بهت تبریک میکم من خیلی ترس عمل دارم  اینم کم کاری نی ...

نه پیوند قرنیه انجام دادم من توی عمرم دکتر نمیرفنم اینم مجبور شدم 😂 تا حدودی به منطقه ای که زندگی میکنم هم ربط دارم متنفرم از شهرم دلم میخاد شیراز زندگی کنم ولی نمیشه مثلا از مسئولیت خونه داری بدم میاد به شدت . هر کاری بیرون باشه حاضرم انجام بدم ولی خونه نباشم یکی از دلایلی هم که ازدواج نکردم همینه 

کتاب رو از بیرون گرفتین یا نسخه پی دی افش هم هست ؟ 

از کتاب خونه ولی خیلی بدرت میخوره خیلی با این چیزایی ک گفتی حرفای خوبی توش هست برات فقط ترجمه خوبشو پیدا کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تو وقتی یه کاری رو شروع میکنی و این همه خلاقی و با اراده چرا اینطوری میگی  من از انلاین ش ...

من دلم میخاد از شهر خودمون برم تنها راهش اینه که دانشگاه قبول شم من یکی از شهر های استان فارس زندگی میکنم هیچ امکانات خاصی نداره حتی یه مشاور خوب پیدا نمیشه باهاش صحبت کرد . واقعا ازت ممنونم که باهام حرف زدی حالم خیلی بد بود 

نه پیوند قرنیه انجام دادم من توی عمرم دکتر نمیرفنم اینم مجبور شدم 😂 تا حدودی به منطقه ای که زندگی م ...

عهه بازم خوبه یه مشکل رو از سر راه برداشتی 😅 هم استانی هستیم پس ارزوی منم شیراز زندگی کردنه منم از جایی ک هستم راضی نیستم اما اونجا هم هزینش زیاده منم کارای خونه خیلی دارم 😂😂تازه خاستگار درست حسابی هم نداشتم چند تا دو دانشگاه ک اونم مامانم نزاشت(معرفی و خانم بودن)

من دلم میخاد از شهر خودمون برم تنها راهش اینه که دانشگاه قبول شم من یکی از شهر های استان فارس زندگی ...

این خیلی اشتباهه ها ببین دانشگاه هم میخای بری برو رشته ای ک بعدش خود شیراز مشغول شی چ رشته ای خوندی؟

عهه بازم خوبه یه مشکل رو از سر راه برداشتی 😅 هم استانی هستیم پس ارزوی منم شیراز زندگی کردنه منم از ...

الان گفتم حداقل برم فیشال صورت یاد بگیرم دلم میخاد اگه شده یه کم دارمد داشته باشم دلم نمیخاد برای هرچیزی به خانوادم بگم پول میخام این حالمو بد میکنه 

این خیلی اشتباهه ها ببین دانشگاه هم میخای بری برو رشته ای ک بعدش خود شیراز مشغول شی چ رشته ای خوندی؟

من رشته ام تجربی بوده ولی امسال هم هیچی نخوندم تازه ترمیم معدلم هست برا اونم ثبت نام کردم باز هیچی نخوندم 

الان گفتم حداقل برم فیشال صورت یاد بگیرم دلم میخاد اگه شده یه کم دارمد داشته باشم دلم نمیخاد برای هر ...

ببین تو خیلی شبیه منی 

بهم بگو توی شهری یا روستا؟

من حتی فروشندگی کردم ک نخام از بابام پول بگیرم کافی نت و و کار کردم اگه پول رو برای اموزش میخای بدون ضرر نمیکنی یگرد ببین شهرتون چی کم داره

من رشته ام تجربی بوده ولی امسال هم هیچی نخوندم تازه ترمیم معدلم هست برا اونم ثبت نام کردم باز هیچی ن ...

خب بیا یه کار کن اگه اوضاع مالی پدرت بد نیس کنکور انسانی بده حسایداری بخون ولی ن دولتی پبام نور شیراز اینطوری همه زمانت هم به کلاس نمیره شیراز کار زیاده میتونی کار کنی اونجا درسم بخونی بعدشم ک دیگه مدرکتو گرفتی کار برا حسابدار زیاده حتی انلاین همون جا بعد دانشگاهت مشغول شو (من انقدر خودم اشتباه رفتم راهمو ک الان هر دختری رو میبینم تجربمو بهش میگم اما به نظرم این راه خیلی خوبه) 

یا میتونی دوره نسخه خوانی بری

ببین تو خیلی شبیه منی  بهم بگو توی شهری یا روستا؟ من حتی فروشندگی کردم ک نخام از بابام پول بگ ...

توی یه شهر خیلی کوچیک که شهر و روستاش به هم چسبیده 

من خودم زیاد دنبال کارای آرایشی و اینا نبودم ولی الان فقط به فکر درآمدم خیلی سعی کردم بپرسم ولی همه میگن تو این کارا دست زیاده واقعا هم تعدادشون زیاد و از خودشون هم بپرسی که راهنماییت کنن راستش نمیگن بهت فقط میگن نرو 

خب بیا یه کار کن اگه اوضاع مالی پدرت بد نیس کنکور انسانی بده حسایداری بخون ولی ن دولتی پبام نور شیرا ...

الان که تجربی ثبت نام کردم میدونم دولتی قبول نمیشم گفتم هر چی شد برم پیام نور شهر خودمون بعد دوباره درکنارش برا کنکور بخونم به نظر شما فشیال صورت خوبه ؟ 

توی یه شهر خیلی کوچیک که شهر و روستاش به هم چسبیده  من خودم زیاد دنبال کارای آرایشی و اینا نبو ...

خب نگاه کن تو میتونی توی خونه برای بچه ها کلاس زبان بزاری و حرفا و اعداد و میوه ها و اینا رو یادشون بدی 

میتونی بری مسجد صحبت کنی تو مسجد بزاری اصلا کلاسا رو ولی حالا ارزون تر بگیری مثلا جلسه ای ۵_۱۰نفری (یه دوستم همین کارو کرد به اضافه کلاس نقاشی و نمد میگفت روزی ۳۰۰اینا بعضی وقتها داشتم با دو ساعت سه ساعت کلاس)

میتونی اگه روستا باشی ارایشگاه بزنی 

یا اگه شهری بری تجربی وردست یه ارایشگر خوب کار کنی 

من دوستم تو روستا زد قشنگ ماهی ۳_۴سود داشت براش چون کسای دیگه نبودن اینم پاکسازی و میکاپ و اصلا و اینا انجام میداد و رنگ مو کلا سخت نبودن کاراش 

خب نگاه کن تو میتونی توی خونه برای بچه ها کلاس زبان بزاری و حرفا و اعداد و میوه ها و اینا رو یادشون ...

مرسی از راهنماییت امشب خیلی حالم بد بود ولی الان آروم شدم🌹🌹انشالله هر چی از خدا بخوای بهترینش نصیبت بشه 

الان که تجربی ثبت نام کردم میدونم دولتی قبول نمیشم گفتم هر چی شد برم پیام نور شهر خودمون بعد دوباره ...

وا برا چی بعدش برا کنکور بخونی گیر نده ب کنکور و دانشگاه بعدم شهر خودت خب تو مگه نمیخای بری از اونجا 

ببین چیزی برو ک تو شهر خودت کم باشه یا ضعیف باشن یا یه کار جدید راه بنداز مثلا تیپاکس بزنی بد نیس یا کافی نت بد نیس مخصوصا اگه نزدیک دفتر اسناد رسمی بزنی یا نزدیک دانشگاه

مرسی از راهنماییت امشب خیلی حالم بد بود ولی الان آروم شدم🌹🌹انشالله هر چی از خدا بخوای بهترینش نصیب ...

قربونت عزیزم من میفهمم تو چ شرایطی هستی اینو بدون خیلیا مث تو هستن شرایط زندگی برای همه سخت هست 

طبیعیه ک این فکرا سراغت بیاد اما مهم اینه ک خودتو به هیچ وجه نبازی درست میشه زندگی همش تجربه و امتحان هست 

ان شاالله برای تو هم دوست خوبم🤩خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات