2777
2789
عنوان

بچه ها مشاوری وجود داره ک بشه باهاش چت کرد...یا مشاوره رایگان..

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا حالم خوب نیس خیلی به یک مشاور نیاز دارم ولی نمیدونم چیکار کنم 

ولی این شماره ک گفتن بالا رو بگیر روانشناس داره  

تو چ موردی کمک میخای؟🥲 من عزت نسم و اعتماد به نفسم خیلی پایینن 

اره هستم 

کتاب روانشناسی عزت نفس ناتانیل براندن 

من تاره دارم میخونمش انگار همش منم تعریف میکنه از مراجعه کننده هاش چی باعث میشه عزت نفسمون کم بشه این ک تعریف دقیقش چیه چجوری درستش کنیم اما خب تمرین داره باید انجام بدی 

در کل من خودمو تو خیلی از حرفاش دیدم من حتی خودمو لایق ازدواج یا سر کار رفتن نمیدونستم یا حتی اجازه فکر به چیزای خوب رو هم در مورد خودم به خودم نمیدادم (اینا نشونه پایین اومدن عزت نفس توی یک ادمه)

۲۱ سالمه چشمم عمل کردم تا حدودی تنبلی از همه چیز عقب افتادم تا الان ۳ دفعه رفتم برا گواهینامه رد شدم ...

اولا ک مبارکههههه اگه صفر کردی چشماتو خیلی بهت تبریک میکم من خیلی ترس عمل دارم  اینم کم کاری نیس

دوم هم تنبلی توی چ کاری؟از خودت چ توقعی داری؟توقعاتت با شرایطت میخونه؟با شرایط محل زندگیت چی؟ درونیه یا ن مربوط ب بیرون و جامعه هست؟ 

خب قبول نشی 😂😂من ۲۶سالمه اصلا دنبالشم نرفتم فوق العاده میترسم پس فکرت خوبه اینم بدون قرار نیس همه چی خوب پیش بره مخصوصا ما خانما ک ترسمون زیاده توی رانندگی و کلا اهل ریسک و خطر نیستیم

کنکور هم که هیچی سمت هر کاری میرم نمیشه آنلاین شاپ شروع کردم ولی نا امید شدم دیگه از همه چیز خسته شد ...

ببین تو وقتی یه کاری رو شروع میکنی و این همه خلاقی و با اراده چرا اینطوری میگی 

من از انلاین شاپ و اینستا زیاد سر در نمیارم اما قطعا نیاز ب اموزش داره تا پیجت بالا بره 

کنکور و دانشگاه عشق بانو من الان مهندسی خوندم یه رشته سخت مردونه اما ن ادامش دادم ن کار تونستم پیدا کنم تو منطقمون.. کاش من سن تو رو داشتم و عقل الانم رو پای درس خودمو تلف کردم.. مهم اینه ک تو بدونی چ میخای مهم نیس ک حتما راهی ک بقیه میرن بری