2777
2789
عنوان

سنم برای بارداری چطوره

188 بازدید | 22 پست

خانوما من متولد ۸۰ و همسرم ۷۱ 

بنظرتون سن من برای مادر شدن مناسبه ؟ 

بقیه شرایطمون اوکیه تقریبا ، ۴ ساله ازدواج کردیم و باهم خوبیم خداروشکر همسرم شاغل و من خانه دار و خیاط و علاقه مند به کارهای هنری ام دیپلم دارم و کلاس زبان میرم و باشگاه و سعی میکنم تو جامعه اکتیو باشم 

..نظرتون چیه ؟ ایا میتونم مادر خوبی باشم؟ ازطرفی میترسم برای سن همسرم دیر بشه اگه بچه دار نشم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم خوبه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

براي خودت زوده ولي همسرت وقتشه ديگ 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

متولدای ۵۰ تو فکر بچه سومن !

اگه تفریحات و کردی و خوش گذروندی با شوهرت حسااابی..

آره خوبه چون الان حوصله داری توان خوبی داری...و میتونی برای بچه دوم هم زمان خوبی درنظر بگیری

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
شما اصلا واسه ازدواجم زود بودی چه برسه بچه دار شدن🤨 من ۶۷ هستم و مجرد ،یادش منو استرس میده والاه

پدر و مادر خودم جوون بودن و خودم همیشه ازین بابت لذت بردم بخاطر اینه که این فکرو میکنم ...

من مامانم همین شما بوده منو ب دنیا آورده  الان هرجا میریم فکر میکنن خواهیم😅

خدا حفظتون کنه مادر دخترو  

الان حتی تو سن بالا هم بچه بیارن تو سن پیری انقدددد بوتاکس میکنن که بازم مادر و دختر  رو  خواهر خواهر میبینن  

برای من که وقت هست ولی دوست دارم بچم پدر جوونی داشته باشه..

اووو طرف ۴۰ سالشه بابا میشه 

چن روز پیش یکی تاپیک زده بود پیرمرد ۷۰ ساله تازگیا باباشده😂

از این لحاظ نگران نباش 

اما هرجور صلاح میدونی ب حرف ما کاربرا تصمیم نگیر