2777
2789

دخترم 2سال و پنج ماهشه 

از دیروز دیگه پوشکش نکردم هر 10تا15 دقیقه میبرمش دستشویی دیروز ک هیچی هم از دستشویی میایم بیرون اون 5 دقیقه ک تو دستشویی نیست جیش میشه 

دستشویی رو کلی شرشره چسبوندم کلی تشویقش میکنم بهش جایزه میدم اما انگار نه انگار

خیلی عاصی شدم از دستش چون هم از دستشویی میایم بیرون جیش میکنه 

از این پوشک های شورتی از دیشب پاش کردم ک هی میکشم پایین میبرمش به خودشم گفتم ک شورته بنظرتون خوبه؟

واینکه طبیعیه اینکارش تا کی درست میشه

خدايا خودت همه ني ني هارو حفظ کن فندق منم روهم هيمنطور 🤗

اولین اشتباهت اینه که دستشویی روشلوغ کردی اتفاقا تودستشویی هیچی نذارین تابچه حواسش پرت چیزی نشه وتمرکزش رو جیش وپی پی ش باشه.عزیزم عجله نکن چهارپنج روزی طول میکشه بخوادعادت کنه

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیکار کن؟ ی سفره یبار مصرف یجای پرت ک چیزی دم دستش نباشه سرگرم بشه پهن کن بزارش روش باهمون شلوار خیس.. بگو صبر کن مامان کارش تموم بشه بشورمت بگو روی فرش نرو کثیف میشه.. با صبر و مهربونی بهش بگو .. یکم ک بگذره میفهمه چقد چندشه دستشویی کردن توی لباسش توی همون دسشویی کارشو انجام میده

دختر من سه روزه گرفته شد . بعد از یکماه افتاد رو لج انگار .‌ باز یک ماهی صبوری کردم دیگه درست شد. 

تو که تازه شروع کردی . همه ی کاراش طبیعیه . نگرانمباش. دعواشم نکن که مضطربش نکنی. 

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
بله طبیعیه و این پوشک ها واقعا عالیه  فقط خدا صبر ایوب بهت بده سخته یه کمی دو هفته باید تلاش ک ...

الان یکم شک کرده برای پوشک ها

فقط اینکه هر یک ربع یکبار خیلی زود به زود نیست

شاید زوده، از پوشک گرفتن علائم داره، خواهر من دخترشو سه سالگی از پوشک گرفت با اینکه خیلیا بهش می‌گفتن دیره بزرگ شده و ... اهمیتی نداد، زود از پوشک گرفتن و آماده نبودن بچه بعدها مشکلات داره پس ببین بچه ات چقدر آمادگی داره، الکی نه خودت نه بچه رو اذیت نکن 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
الان یکم شک کرده برای پوشک ها فقط اینکه هر یک ربع یکبار خیلی زود به زود نیست

ببین بستگی به مایعاتی که میخوره داره قبل خواب و بعد خواب حتما ببرش 

در طول روز هم اگه میبینی خیلی زوده نیم ساعت یکبار ببرش 

مثلا اگه هندونه یا غذای که طبع سرد داره خورد زودتر ببرش پسر من الانم اگه شیر یا شیر برنج یا نوشابه بخوره جیشش زیاده 

اولین اشتباهت اینه که دستشویی روشلوغ کردی اتفاقا تودستشویی هیچی نذارین تابچه حواسش پرت چیزی نشه وتمر ...

من فکر میکردم اینجوری جذاب تر میشه براش و بیاد 

البته ممکنه به همین خاظر هم باشه ک جیش نمیکنه 

امروز امتحانی از دستشویی برشون میدارم 

تحمل کن انشالله زود یاد می گیره فقط سعی کن دعواش نکنی 

دعوا که نه فقط بهش میگم ناراحت شدم ازت ک نگفتی اونم یا محل نمیده یاهم بوس میکنه میگه میگم 😂