2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه روز دوم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 37 پست

من دو سال و یازده ماه گرفتم سه روزه به روش کودک بدون پوشک. شلوارم پاش نمیکردم. تو این روش هرچی به سه سال نزدیک تر باشه زود تر نتیجه میگیری

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه کاملا اصلا نه استرس بگیر نه استرس بده هروقت مغزش کامل شد خودش یاددمیگیره زوری نیس

نجس کاری میکنه 

پشیمونم کاشکی اصلا شروعش نمیکردم تا سه سالگیش ک عاقل تر میشد

خدايا خودت همه ني ني هارو حفظ کن فندق منم روهم هيمنطور 🤗
کاملا طبیعیه نگران نباش  فقط بقول دوستان دعواش نکن ک از دسشویی نترسه  من خودم البته دیر ...

منم اشتباه کردم زود شروع کردم هرچی بزرگتر باشن بهتره

منم دقیقا ۳ سالگی گرفتم با اینکه هر کی میرسید میگف خیلییی دیره ها 

من خودم یادم نیست چند وقتش بود گرفتم فقط یادمه خودش و من خیلی اذیت شدیم فقط بخاطر اینکه فکر می‌کردم دیره برای دومی اینکارا رو نخواهم کرد می‌ذارم بزرگتر بشه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
من دو سال و یازده ماه گرفتم سه روزه به روش کودک بدون پوشک. شلوارم پاش نمیکردم. تو این روش هرچی به سه ...

یعتی هیچی پاش نمیکردی 

من یک شلوارک پاش میکنم

کلا پسرا دیرتر از دخترا مسلط می‌شن با اینحال بنظرم دو سالگی برا دخترا هم زوده، دو ساله بنظرم هنوز کوچیکه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
راستش یبار دوسال و نیمی امتحان کردم دیدم علاقه ای نداره و کثیف کاری میشه  بیخیال شدم 😁

الان منم میخواستم بیخیال بشم ولی میگن دزدش نکن 

اخه علاقه ای نداره الان

من دو سال و یازده ماه گرفتم سه روزه به روش کودک بدون پوشک. شلوارم پاش نمیکردم. تو این روش هرچی به سه ...

روشش چیه عزیزم، می توتی بگی

کاری ک خودت میدونی درسته انجام بده ک نه خودت اذیت شی نه دخمل🥰  بقیه مهم نیستن🤗

وای دقیقا توجه به حرفای اطرافیان مخل ارامش زندگیته، برای من دوستم می‌گفت فلان همکارم یک‌سال و چند ماهگی بچشو می برده دستشویی، هنوز پوشک می‌کنی؟! وای پوشک گرونه زودتر بگیرش، بی توجهی به اماده نبودن پسرم اون روزا رو تلخ کرده بود.

نجس کاری میکنه  پشیمونم کاشکی اصلا شروعش نمیکردم تا سه سالگیش ک عاقل تر میشد

آره،، مجبوری یکی دوماه بعد بدی قالیشویی

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭