2777
2789
عنوان

کار نتی در منزل

108 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کاری که میخوام براتون معرفی کنم همون سایت کلیکی و دیدن تبلیغات چند ثانیه ای هست 

دو تا سایت که خودم ازشون برداشت دارم رو براتون میزارم از این لینکها ثبت نام کنید با هر تعداد شماره که براتون مقدوره میتونید ثبت نام بزنید فقط شماره همراه و اون خط به نام باشند .مثلا با خط خودتون ،مادرتون ،همسر و پدر و خواهر برادر و...

با هر خط که بخواید وارد بشید و تبلیغ ببینید نهایت ۳ الی ۴ دقیقه طول میکشه (کل پروسه ی وارد و دیدن تبلیغ و خارج شدن ) و شما حدود ۱۵۰۰ به حسابتون میره تا وقتی که بشه ده هزار که بتونید برداشت بزنید ،خب الان اگر شما مثلا با پنج تا خط کار کنید نهایت بشه سی دقیقه و حدود ۷ هزار کار کردید با این حساب بسته به گسترش دادن تعدادکاربری ها با یه تایم واقعا کم میتونید درآمد هرچند ناچیز رو داشته باشید اما خب راه های زیادی برای افزایش درآمد حتی تا چند میلیون هم هست .

هم میتونید زیر مجموعه جذب کنید و هم میشه زیر مجموعه خرید کنید که با فعالیت اونا حساب شما هم سود میکنه و اونام مستقیما دستمزد فعالیت خودشونو دریافت میکنند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دیروز عضو شدم میخوام با یه خط دیگه هم عضو شم البته اسم اصلی خودم رو وارد نکردم با همون اسم کار ...

ببینید شما اسم اصلی خودتونو بزنید بقیه فعالیتتون با نام کاربری هست دیگه اون اسم بخاطر اینه که توی برداشت دچار مشکل نشید 

حالا واقعا این کار معتبره یه جا خوندم با کیف پول ما حسابهای خیلی بزرگ‌ جا به جا میشه ؟

واقعیت نمیتونم اینو براتون بگم چون چیزی نمیدونم منم زیاد تحقیق کردم و از افرادی که مدتهاس کار میکنن پرس و جو کردم همگی راضی بودن خودمم تا الان راضی هستم