2777
2789

صورتم پر بود می‌گفت دکتر هفت سی سی زدم اولش خوب بود نگو ورم بود بعد یک هفته انگار نزده بنظرتون چکار کنم با تجربها کمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بار اول که ژل تزریق میکنی بیشترش جذب میشه باید یک بار دیگه به عنوان ترمیمی بری ایشالله همونی میشه که میخوای

یک عدد عاشق رنگ صورتی💗دارای یک نامزد👩‍❤️‍👨از علاقم به چیپس لیمویی نمیتونم بگم🍋در حال تحصیل داخل رشته حسابداری👩🏻‍💻﴿فمنیست﴾

اخه پولتونو به چی میدین که توافتابم نمیتونین وایسین؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
اخه پولتونو به چی میدین که توافتابم نمیتونین وایسین؟

ربطی نداره که به آفتاب اخه خوشگلم🥲

یک عدد عاشق رنگ صورتی💗دارای یک نامزد👩‍❤️‍👨از علاقم به چیپس لیمویی نمیتونم بگم🍋در حال تحصیل داخل رشته حسابداری👩🏻‍💻﴿فمنیست﴾
دوباره پول بدم یعنی دیگه ندارم

متاسفانه بله💔

ربطی نداره که به آفتاب اخه خوشگلم🥲

نمیدونم عسقم اخه من هیچوقت تزریق نکردم.دوستمون گفت لابدتوآفتاب زیاد وایسادی ، بخاطراون گفتم☺️وگرنه من اصلاتجربشو ندارم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
نداررررررم پول.یعنی همون مقدار قبل باید ژل بزنم 

نه نیازی نیس همون مقدار اگر الان تقریبا همون حجمی رو که میخوای داره حداقل 2 سی سی به هر دو ور گونت بزنی کافیه