2777
2789
عنوان

ترشحات زرد رنگ بعد از زیمان

3435 بازدید | 15 پست

سه روز میشه سزارین شدم فقط روز عمل خونریزی داشتم ولی هر بار میرم دستشویی واسه تعویض پوشک فقط ترشحات زرد رنگ هست دریغ از یه قطره خون ترشحاتم خیلی چربه   خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یادمه اینطوری بودم ... فکر کنم طبیعیه

امپولی که دور ناف زده میشد خودت میزدی من خودم میزنم توضیح میدم ببین درست میزنم انگشت اشاره میزارم کنار ناف اندازه میکنم تا دوسانت فاصله بعد همون جایی که تعیین کردم بشکون میگیرم تزریق میکنم

نگران نباش دوباره خونریزی شروع میشه تا چهل روز همینجوریه بازم نگرانی میخوای برو دکتر فقط اصلا سردی ن ...

والا چند بار از شیراب خواستم مامانم نداد فقط درزمان مصرف دارو اب میده 

استاتر من ۱۰ روزه تقریبا زایمان کردم سزارین اما خونریزی دارم و نگرانم

من نمیتونم کمرمو صاف کنم وقتی بچه گریه میکنه نمیتونم پاشم برش دارم فقط یه بار تو بیمارستان دستشویی رفتم ولی الان وقتی میرم دستشویی فقط همون ترشحات چربه ازم میره

خیلی سخته

من نمیتونم کمرمو صاف کنم وقتی بچه گریه میکنه نمیتونم پاشم برش دارم فقط یه بار تو بیمارستان دستشویی ر ...

بنظرم سزارین بدترین نوع زایمانه من بیمارستان خصوصی رفتم سزارین اختیاری پمپ درد داشتم کلی رسیدگی و... اما مرگ و با چشمام دیرم بلانسبت عین اسب پشیمونم‌

زهد ریایی،جهل مقدس...

ولی نشین اصلا من با تمام دردایی که بخاطرش جیغ میزدم و گریه میکردم  فقط راه رفتم هرطور که بود کمرمو صاف نگه داشتم  تو هم حتما و حتما بلندشو راه برو  روز سوم هم باوجود درد خودم بچه‌مو بردم بهداست 

زهد ریایی،جهل مقدس...
بنظرم سزارین بدترین نوع زایمانه من بیمارستان خصوصی رفتم سزارین اختیاری پمپ درد داشتم کلی رسیدگی و... ...

واسه من اورژانسی شد چون بیست روز قبل من یکی امده بود بیمارستان قطر سر بچه عین قطر سر بچه من۱۰۱ بود گفته بودن طبیعی میشه بیچاره زن ۱۶سالش بود بچشو بزور طبیعی بدنیا اوردن نگو از داخل  پارگی داره ۱۴روز خونرویزی داشت پرستارها بهش نرسیده بودن مردع بود وقتی قطر سر بچه منو دیدن از ترسشون معاینه نکردن فرستادن مستقیم واسه سزارین بعد از به دنیا اوردن بچه جریان فهمیدم الانم فکر اینکه نکنه اینا کیسه ابمو تو شکم جا گذاشته باشن

واسه من اورژانسی شد چون بیست روز قبل من یکی امده بود بیمارستان قطر سر بچه عین قطر سر بچه من۱۰۱ بود گ ...

یا خدا ای وایی طفلک خانمه  

وایی چقدر ناراحت شدم 😭

طفلک بچه.

نه بابا نگران نباش همه چیزو درمیارن مهمترینش جفته 

چیزی جا بمونه درد و خونریزی بیچاره میکنه آدمو 

زهد ریایی،جهل مقدس...