2777
2789
عنوان

دلیل درد دستام بخصوص دست چپم چی می‌تونه باشه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 36 پست
ممنون عزیزم  آره امروز دیگه قراره برم دکتر

دکتر جراح مغز و اعصاب برو

حرص خوردن دردارو زیاد میکنه ولی شاید اصلش انحراف دیسک گردن باشه.

برا من همینجوری بود ، اخرش با ۶ ماه ورزش و حرکات اصلاحی و لیزر درمانی خوب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم اینجوری بودم از شونه تا نوک انگشتام تیر میکشید بخصوص درحالت نشسته ،رفتم دکتر عکس گرفت یک نق ...

منم حالت نشسته دردم بیشتر میشه

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
خودمم حس میکنم بخاطر اعصابمه  امان از خونواده شوهر ک زندگیمو تلخ کردن 😞

اونا هم میگن امان از عروس مون،🤣🤣🤣🤣🤣 

بخدا اینجوری هم میگن بد نیستند فقط غرورمون اجازه محبت یا درست حرف زدن نمیده

اونا هم میگن امان از عروس مون،🤣🤣🤣🤣🤣  بخدا اینجوری هم میگن بد نیستند فقط غرورمون اجازه محب ...

ن بخدا من عروس بدی براشون نبودم همیشه احترامشونو نگه داشتم

اونا هم خوب بودن خدایی قبلاً 

امسال عید سر یه چیز الکی اینقد ناراحتم کردن که یک ماه و چند روزه کارم شده غصه خوردن

سعی کن از نظر روحی حال خودتو بهتر کنی و گاهی لازمه آدم از دارو چه گیاهی چه شیمیایی استفاده کنه،امیدو ...

ممنونم مهربون ⁦❣️⁩

امروزم ک دیگه طاقتم طاق شده باید برم دکتر 

اگه خوب بودید قبلاً اینم بگذر نذار ید تودلتون کینه ونفرت به وجود بیاد گلم 

بدبختی و مشکل من اینجاس ک رفتار شوهرم از این رو ب اون رو میشه 

و الا من باهاشون کاری ندارم حتی بیرونم ببینمشون احترامشونو می‌زارم و سلام علیک میکنم ولی خونشون نمیرم دیگه تا ی مدت