2821
2789
عنوان

کار شیفتی همسر

874 بازدید | 45 پست

سلام دوستان شما باشید کار شیفت با سختی بیشتر و امکان اضافه کاری و بیشتر شدن حقوق را انتخاب میکنید،یااینکه کار معمولی با حقوق ثابت اما راحت تر و ساعتکاری مشخص؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کار شیفتی آدم رو پیر می‌کنه، تو یه جایی کار میکنم که هم پرسنل روزکار داره هم شیفت، یعنی از رو قیافه اونایی که بیشتر از ده سال سابقه کار دارن، کامل میشه حدس زد که کدومشون روز کارن کدوم شیفت

بستگی داره چقدر حقوقش فرق میکنه و اینکه حقوق کمتر زندگیتون میچرخونه و اینکه رسمی هست یا قراردادی ؟

دوتاش قراردادی،پایه حقوق قبلیش که معمولیه الان بیشتره چون سابقه داره، اما جدیده اداره کاره، کمتره،، اما امکان این هست بااضافه کاری حقوق بیشتر بگیره،،، زندگی را میتونیم بچرخونیم،فوقش با صرفه جویی میگذره

کار شیفتی آدم رو پیر می‌کنه، تو یه جایی کار میکنم که هم پرسنل روزکار داره هم شیفت، یعنی از رو قیافه ...

واقعا،من فقط به خاطر شیفتش  تردید دارم،میگم سنت بالاست،دیگه جوون نیستی که بتونی راحت خوابت را تنظیم کنی  اذیت میشی،اسیب میبینی  ،

بزار خودش تصمیم بگیره . شاید وقتی پول تو جیبش نیست ناراحته . برا همین دوست داره بره شیفت که پول بیشت ...

درست میگید،گفتم خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری،،اما واقعاکار شیفتی زندگی همه اعضاخونواده را تحت تاثیرقرارمیده

واقعا،من فقط به خاطر شیفتش  تردید دارم،میگم سنت بالاست،دیگه جوون نیستی که بتونی راحت خوابت را ت ...

یکم صرفه‌جویی کنید تو هزینه زندگی و عوضش همون روز کار بشه بهتره، ساعت خواب منظم و برنامه ریزی راحت برای حضور تو مهمونی ها و مراسمات 

درست میگید،گفتم خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری،،اما واقعاکار شیفتی زندگی همه اعضاخونواده را تحت تاثیرق ...

بله قطعا کار شیفتی همه چیو تحت تاثیر قرار میده . ولی من خودم مرد هستم میدونم برا یه مرد پول نداشتن چقدر سخته

کار شیفتی آدم رو پیر می‌کنه، تو یه جایی کار میکنم که هم پرسنل روزکار داره هم شیفت، یعنی از رو قیافه ...

دقیقا شوهرم یه مدت شیفتی بود واقعا کوفت شد زندگیم خودش همش کسل و خوابالو و سردرد. ساعت خوابش و سیستم بدنشو همه چیش بهم ریخته بود شبای تنهایی خودم بماند. 

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...