سلام بچه ها من تا به حال آبله مرغان نگرفتم دو تا بچه دارم بچه بزرگم دیروز دیدم تموم بدنش ریخته بیرون روز اولش بود نمیخارید هنوز.من سوالم اینه چند روزی بود من به دوتاشون شربت زینک پلاس میدادم ادامه بدم به شربت دادن به کوچیکم یا نه؟
خودم بگیرم چی میشه بنظرتون؟همیشه کابوس گرفتنش رو داشتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول ببر دکتر دارو بنویسه با پماد و محلول شستشو... خودت اگر بگیری سخته ..سعی کن ماسک بزنی
بردیم تایید کرده آبله است براش دارو داد این کوچیکم آبریزش بینی داشت بهش زینک پلاس میدادم میخام ببینم بدم هنوز؟بدتر نکنه آبله رو یا پیشگیری نمیکنه نگیره کوچیکم؟
بردیم تایید کرده آبله است براش دارو داد این کوچیکم آبریزش بینی داشت بهش زینک پلاس میدادم میخام ببینم ...
نمی دونم ولی من پسرم ۲ماه پیش گرفت با اینکه ۳سال پیش هم گرفته بود خیلی سخت بود واسش تب کرد شدید .. بهش همش وخاکشیر با عرق شاطره و کاسنی بدون یخ و شکر می دادیم .البته رفت پیش مادر بزرگش ...دکتر گفت ویروس ربطی نداره یکبار هم گرفته باشی باز میگیری ..پسرم ۱۵ سالشه سخت بود براش