2777
2789
عنوان

بچه دوم آری یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 146 پست
اصلا درکی ازین که گناه داره ندارم چون خودم از ی دونه بودنم خیییلی راضیم..  میدونی بچه آوردن به ...

گفتم اگه مشکل مالی و روحی و جسمی داشتم که اصلا به دومی فکر نمی‌کردم پس توانش رو دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همین که خونه و ماشین دارم فعلا کافی برام تا بچه هم بزرگ بشه از نظر مالی آدم پیشرفت می‌کنه ولی ...

شما این چیزایی ک داری توی این گرونی در حد خودتون ی دونه پسرتون هست... من ک خیلی راضیم ی دونه بودم

تنها بودن کیلویی چنده.. 

میدونی آوردن بچه از روی علاقه و امکانات وآسایش آرامش بود خب میگفتم خوبه خودتون علاقه دارین ی بچه پرورش بدین

امکانات و شرایطش هم دارین.. 

ولی شما الان دلیلت فقط همبازی داشتن و همدم برای بچه اول هست... و این اصلا دلیل خوبی برای بچه دار شدن نیست... 

گفتم اگه مشکل مالی و روحی و جسمی داشتم که اصلا به دومی فکر نمی‌کردم پس توانش رو دارم 

چون گفتی من شهر غریبم برداشت من این بود ک تو شرایطی هستی ک در عذاب و اذیتی.. چیزی ک دیدم نی نی سایتی ها خیلی ازش مینالن 

آها راستی من هیچ احساس تنهایی توی 24 سالگی ندارم و ترجیح میدم اینکه خونه ماشین خوب داشته باشم تا خو ...

تک فرزندها خیلی مستقل ترن... مخصوصا دخترا... همشون دنبال استقلال مالی و ماشین بازی و اینان😂😂

رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده
چون گفتی من شهر غریبم برداشت من این بود ک تو شرایطی هستی ک در عذاب و اذیتی.. چیزی ک دیدم نی نی سایتی ...

من به این وضعیت عادت کردم و راضی هم هستم اونو گفتم که بچه م اینجا تنهاست 

این که بخاطر تنهایی بچه اول به فکر بچه دوم نباشیم به نظرم چندان هم درست نیست 

آها راستی من هیچ احساس تنهایی توی 24 سالگی ندارم و ترجیح میدم اینکه خونه ماشین خوب داشته باشم تا خو ...

ببخشید ولی شما فقط بعد مالی رو دارید می‌بینید همه زندگی پول نیست 

اگه از شوهرت راضی هستی اره در غیر اینصورت ابدا

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
منم تنهایی بچه مو دوست ندارم ولی همسر هم چندان راضی نیست اونو چیکار کنم 😕

هزینه های الانو حساب کردی؟بنظرم هرچی داریو بزارواسه ی بچه

من وهمسرم تمام تلاشمونومیکنیم انشالله برای ایندش خونه وماشین تهیه کنیم الان ک مثل قدیم نیست بکیم خودش جور میکنه بااین لوضاع اقتصادی

حالا من با یه سری هاش موافق نیستم ی دونه بچه معمولاً لوس از خود راضی و خودخواه میشه همهههه توجهات و ...

بسته به تربیته

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم

خدارو شکر که حالت خوبه 

ولی چون نداشتی مسلما هم نمی دونی چه گوهری رو نداری

خواهر برادر داشتن  از تمام خونه ها و ماشینای لوکس دنیا حسش بهتره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ببخشید ولی شما فقط بعد مالی رو دارید می‌بینید همه زندگی پول نیست 

خب شما ظاهرا موردی نداری و تصمیمت رو گرفتی چرا تاپیک زدی

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐