2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چندروز پیش خواستم چرخ خیاطیمو بفروشم بره یهو پشیمون شدم گفتم برم یادبگیرم لااقل برای خودمون بدوزم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
شما یاد گرفتی ؟

نه دختر خالم میرفت

خیلی چیزای خوشگلی میدوخت برا خودش ودوستاش

اما خب حدودا میدونم چقد هزینه میخواد تا به درامد برسی

البته اگه مدرک بگیری میتونی رو مدرکت یه وام بگیری یه وام نمیدونم یادم نیس پنجاه یا صدتومنی رو مدرک فنی حرفه ای میدن که بااون میتونی وسایل شروع رو بگیری و هزینه یه مقدار از کلاساتو بدی

و شروع کنی به کار

نه دختر خالم میرفت خیلی چیزای خوشگلی میدوخت برا خودش ودوستاش اما خب حدودا میدونم چقد هزینه میخواد ...

چقدر هزینه داره من میخوام تولیدی بزنم حالا اگه بشه چیزایی بدوزم واقعا نمیدونم دوست دارم در آمد داشته باشم اونم از هنر 

چقدر هزینه داره من میخوام تولیدی بزنم حالا اگه بشه چیزایی بدوزم واقعا نمیدونم دوست دارم در آمد داشته ...

ببین تولیدی رو اگه دستت پره میتونی از اول بزنی اگه نه باید نمه نمه شروع کنی 

برای شروع چقد پول داری مگه که تو فکرت تولیدی؟

منظورت از تولیدی برای شروع بود 

یا اینده ی کارت رو میگی

ببین تولیدی رو اگه دستت پره میتونی از اول بزنی اگه نه باید نمه نمه شروع کنی  برای شروع چقد پول ...

ببیین آشنا هست که کمک کنه راه بندازم خودش تولیدی داشته ولی میخوام خودم همه کاره باشم میخوام اوکی بشم یاد بگیرم بعد بزنم 

ببیین آشنا هست که کمک کنه راه بندازم خودش تولیدی داشته ولی میخوام خودم همه کاره باشم میخوام اوکی بشم ...

خب ببین غیر از هزینه کلاسات

هر چرخ حرفه ای اما معمولی حداقل ده تومن تا پونزده تومن میخواد

اگه بخوای برا خودت یه مغازه کوچیک بزنی خب یکی بیشتر نمیخواد

به نظرم خودت تنهایی شروع کن بعد کم کم بزرگش کن

یه چرخ میخوای ۱۵تومن

چرخ سردوز پنج شیش تومن

میز ووسایل دیگه نزدیک پنج شیش تومن شایدم بیشتر 

یه اتوی حرفه ای نزدیک پنج تومن

خب اینارو برا شروع میخوای

که بخوای معمولی تر هم بگیری میشه یا از دیوار برا شروع دست دوم بگیری

چون هزینه کلاسا خیلی زیاده اینحوریه که باید مثلا یه دوره مانتو دوز بری نازک دوز یه دوره زخیم دوز مردونه دوز و.... که هر کدوم شهریه ش سه چهار تومن حداقل

به نظر من بیا کلاسارو برو 

وسایل رو بگیر راه که افتادی مغازه کوچیک بزن برا فامیب در همسایه ومحله واینا بدوز که یکم جا بیوفتی به عنوان خیااااط خوب و دستت راه بیوفته

بعد با دست پر تولیدی رو بزنی 

دستت راه افتاده باشه وبه عنوان خیاط ماهر وحرفه ای شناخته بشی

بعد با تولیدی بترررکووووون کنی

خب ببین غیر از هزینه کلاسات هر چرخ حرفه ای اما معمولی حداقل ده تومن تا پونزده تومن میخواد اگه بخوا ...

اره واقعا هزینه اش زیاده باید کم کم شروع کنم مرسی از راهنماییت ممنون عزیزم 🙏🙏🙏💖💖💖💖💖😘😘😘😘