2777
2789

بله

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

بله

خب ببخشید میشه بهم بگید برای کربلا رفتن چه خطی لازمه    که هم نت داشته باشه هم انتن 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشع اگ شماهایی ک رفتین یا میخواین برین دعاکنین مامان منم بره خیلی دوست داره 🙏🙏🙏💐💐💐💐

عزیزم ان شاءالله میرن 

منم ارزومه برم تا حالا نرفتم ولی میخوام همه کارامو بکنم که اربعین بطلبه 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
خط ايرانسل من داشتم راضى بودم

هم نت هم انتن داشتید همه جا؟! 

و این که میدونید هزینه  پاسپورت چقدره؟! 

اگر توصیه ای هم دارید ممنون میشم بگید 

توی هتل به وای فای هتل وصل می‌شدیم تماس می‌گرفتیم از طریق ایمو

ربنا و لا‌تحملنا ما لاطاقة لنابه...خدایا چیزی که طاقت تحملش رو ندارم برام مقدر نکن❤️ ما ز بالاییم و بالا میرویم ... 
توی هتل به وای فای هتل وصل می‌شدیم تماس می‌گرفتیم از طریق ایمو

چه خوب ممنونم 🌹

خب ببخشید میشه بهم بگید برای کربلا رفتن چه خطی لازمه    که هم نت داشته باشه هم انتن ...

ميگم من ايرانسل داشتم راضى بودم 

خوب يادم نى ولى فكر كنم با واتساپ تماس مى گرفتم راحت بود

با تماس همينجورى معمولى راحت وصل ميشد 

فقط خيلى هزينه داشت سريع هم نتم تموم ميشد هم شارژم 

عزیزم ان شاءالله میرن   منم ارزومه برم تا حالا نرفتم ولی میخوام همه مارامو بکنم که ...

انشالله لطفا دعاکن مامان  و مامان بزرگم هم برن خیلی دوست دارن مامانم ک ارزوشه لطفا رفتی یاد منم باش نمیدونم چی بگم ک فراموش نکنی دعاکنی خانوادمو پرچم سبز💚قلب سبز 

این گفتم ک یادت نره انشالله قسمتت شد دعاشون کنی خودمم دعانکردی نکردی عا فقط خانوادم... منم برات بهترینارو ارزومندم.

ميگم من ايرانسل داشتم راضى بودم  خوب يادم نى ولى فكر كنم با واتساپ تماس مى گرفتم راحت بود ...

ممنون از راهنماییتون🌹🙏