2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید خانوما😭پسرم

1429 بازدید | 44 پست

پسرم دو سال و نیمشه به چیزی دستش بود و یهویی نشست و گریه کرد دیدم دهنش غرق خونه به حدی که خون تو گلوش به حالت خفگی بهش دست داد‌و از بینیش فوران کرد بیرون. بردیمش بیمارستان خونریزی قطع شد  عکس از دهن و بینی اینام گرفتن گفتن مشکلی نداره ولی الان خوابیده شدیدا خروپف میکنه 😭😭😭😭😭انگار تنفسش ضعیف شده یعنی بخاطر خشک شدن خون داخل بینی شه چیکار کنم نفسش باز بشه اتفاقی براش نیفته یه وقت دارم دیونه میشم 😭

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش پیش تول گیر تول گیری کنه براش 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
چی دستش بود نکنه چاقو بوده دهنشو بریده

نمیدونم غک کنم چوب لباسی فلزی بود یهویی نشست داخل دهنشو پاره کرده اون موقع انقد خون زیاد بود من نفهمیدم کجاشه دکتر احمقم نفهمیده بود 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
نه بابا خب زخمه عزیز من. .

خفه نشه اخه😭

ببرش پیش تول گیر تول گیری کنه براش 

این چیه نمیدونم 

خدا رو قسم میدم بحق علی اصغر امام حسین نگهدار همه بچه ها باشه نگهدار و محافظ بچه های شمام باشه

دوستان تورو خدا واسه سلامتی بچه توراهیم دعا کنین 

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
دستتون بذارین رو قلبتون و بگین الابذکر الله تطمعین القلوب 💐منم براتون دعامیکنم هیچی نیست 

پناه برخدا خدا خودش رحم کرد خفه نشد از بس چریه کردم کور شدم 

این چیه نمیدونم 

هیچی گلم اگر ذره ای چیزی توی گلوش مونده باشه که عکس خطا داده باشه براش خارج میکنه 

ازعطاری بپرس آدرس بگیر

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅