2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید خانوما😭پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 44 پست
دهنش گلوش کجاش زخمه اخر بچت چش شد؟

تو دهنش بود ولی نمیدونم لثه ش بود ،لپش بود ،گلوش بود اون لحضه کل دهنش غرق خون بود اصلا نفهمیدم کجاشه ب حدی زیاد بود خون که  از بینیش با فشار میومد بیرون خودمم چون بچه کوچیکم یکسالشه نرفتم بیمارستان تنها خواب بود دکتر احمق نفهمیده بود کجاشه برگشتم خونه بهونه کرفت خوابم میاد نزاشت تو دهنشو نکاه کنم  

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

اگر مشکلی بود دکتر میگفت

نگران نباش

اما مراقبش هم باش

گوشی کوک کن ک هر نیم ساعت بیدار شی چکش کنی

مادر بودن چ سخته

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی گلم اگر ذره ای چیزی توی گلوش مونده باشه که عکس خطا داده باشه براش خارج میکنه  ازعطاری بپر ...

هیچی تو گلوش نیست یه چوب لباسی فلزی دستش بود  که خورد تو دهنش ولی نمیدونم کجاشو پاره کرد 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

انشالله که چیزی نمیشه ولی ب نظرم بیدار باش و حواست بهش باشه

پسرمنم باتری خورد یعنی داشتم سکته میکردم

بردم بیمارستان کلی اورژانس و عکس ـ

قرار شد اندوسکوپی بشه 

اما از قسمت نای گذشت خداروشکر گفتن دفع میشه اگه دفع نشه حتما باید بستری بشه

یعنی تا صبح روسرش بیدارموندم تا اتفاقی نیفته تا روز دیگه دفع شد

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
هیچی تو گلوش نیست یه چوب لباسی فلزی دستش بود  که خورد تو دهنش ولی نمیدونم کجاشو پاره کرد

پس نگران نباش 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
انشالله که چیزی نمیشه ولی ب نظرم بیدار باش و حواست بهش باشه پسرمنم باتری خورد یعنی داشتم سکته میکرد ...

بیدارم نمیخوابم ن هیچی نخورده‌یه چوب لباسی دستش بود وقتی نشست زد تو دهنشو پاره کرد 

بینیش و فردا با سرم شستشو بشور

اره امشب خوابش میومد نزاشت 

تو دهنش بود ولی نمیدونم لثه ش بود ،لپش بود ،گلوش بود اون لحضه کل دهنش غرق خون بود اصلا نفهمیدم کجاشه ...

زخمش عمیق بوده ک اینجوری شده بچه بینیشو بیدار ک شد با سرنگ کوچیک وسم شسشتو بشو سرنگ پرکن از سرم بعد بکن تو سوراخ بینیش سه چهار بار بعد یکم با دست بگیرش بعدم با گوش پاک کن پاکش کن

بیدارم نمیخوابم ن هیچی نخورده‌یه چوب لباسی دستش بود وقتی نشست زد تو دهنشو پاره کرد 

الهی بگردم🥺

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
بینیش و فردا با سرم شستشو بشور

یعنی از همون بینی شه درسته خون‌خشک شده 

زخمش عمیق بوده ک اینجوری شده بچه بینیشو بیدار ک شد با سرنگ کوچیک وسم شسشتو بشو سرنگ پرکن از سرم بعد ...

اره همیشه میشورم بینیشو  بعد خون شدید که اومد دهنشو شستم با اب سرد گفتن دیگه خون‌نیومده یعنی اون همه خون‌شدید یهویی قطع شده بود 

الهی بگردم🥺

یعنی من الهی بمیرم ولی غمشو نبینم وای خدا مادر بودن خیلی سخته مادر بودن یعنی پایان ارامش کاش خدا دل هیچ مادریو نسوزونه چون فکر کردنشم عذابه 

مواظبش باش دلم ریش شد براش

بهم میگه مامان گریه نکن من خوبم 😭میگه عکس گرفتم هیچی نبود