2777
2789
عنوان

کادوی دخترم به معلمش

972 بازدید | 53 پست

از قبل مادرا همه پول رو هم گذاشتیم و کارت هدیه و گل شیرینی گرفتیم

دخترم امروز یه نقاشی کشیده به همراه یه دونه مهره ی دستبند داده به معلمش گفته برو برا خودت گردنبندش کن😪 بعد جالب اینجاس میگه آخر کلاس رفتم از معلمم پرسیدم گردنبدتو که گم‌نکردی اونم‌ گفته گمش کردم

کلاس اول دخترم

من اصلا پیش بینی نمیکردم بخواد همچین کاری کنه ای وای حالا مثل اون خانم پربازدیدا یه وقت فکرنکنه من بهش گفتم😱

نشستم براش توضیح دادم که کارش زشت بوده و ادم هرچیزی رو کادو نمیده و باید یه چیز مناسب و نو بخره و هدیه بده نه اینکه یه مهره یا نمیدونم نگین لباس بوده چی بوده از زمین پیدا کنه بگه ببر برا خودت گردنبندش کن😖😖😖

خدایا مرسی        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدی هماهنگی ما با بقیه مادرا اینه که بچه دست خالی میره کلاس و واسه اینکه یه چیزی کادو بده یه چیز بی ارزش بدون اطلاع مادرش میده به معلمش

خدایا مرسی        

عاخ اگر من معلم بودم بی اغراق شیرین ترین کادوی عمرم بود

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

فکر نکنم همیچین فکری کنه. کلاس اولی بچه ان دیگه. از دوست داشتن اینکارو کرده

پسرمن کلاس اول به معلمش گفته بود ، خانم ما فردا میخوایم بریم عروسی. واست موز میارم 😄

بانوی آریایی و افتخارم کوروش است ❤
روم نمیشه یعنی خودش میفهمه که کار بچه بوده؟ یا حتما باید بگم؟

آره بابا خودش میفهمه ..

خودش اخلاق بچه هارو بهتر ازشما میدونه

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
عزیزم قلب بچه ها کوچیک و مهربونه کاش چیزی بهش نمیگفتین ولی فردا به معلمش بگین که خودش اینکارو کرده

اخه خیلی از این کارا میکنه گاهی لباسای توی کمدشو کادو میکنه بدون اطلاع من میده به دخترای فامیل وقتی که میرن تو اتاق بازی کنن

خدایا مرسی        

بغضم گرفت

خیلی کار معلم بد بوده چرا گمش کرده 

چرا براش بی اهمیت بوده

دخترت چقدر مهربونه

حتما ناراحته معلمش به کادوش توجه نکرده

شما کارت بد بوده به بچه گفتی چرا دادی چرا رفتی پرسیدی

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
بدی هماهنگی ما با بقیه مادرا اینه که بچه دست خالی میره کلاس و واسه اینکه یه چیزی کادو بده یه چیز بی ...

امروز دوستم سر همین هماهنگی با مادرا اعصابش خورد بود می‌گفت  ان شاء الله از سال بعد دیگه اینکار رو نمیکنم.هم پول داد 

هم جدا امروز به خاطر اینکه بچه اش خجالت نکشه دویست خورده ایی پول گل داد

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

در ضمن دندون اسب پیشکشی رو نمیشمرن..

هر چه از دوست رسد نیکوست

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من