2777
2789
عنوان

کادوی دخترم به معلمش

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 53 پست
چند سال قبل پسر بچه چهار پنج ساله  همسایه ما که اصلا هم باهاشون رفت و آمد نداشتیم زنگ واحد ...

دختر منم از این کارا زیاد میکنه

حتی اگه چیزی دم دستش نباشه پول میده😄

گاهی خجالت میکشم میترسم طرف بد برداشت کنه

خدایا مرسی        

خیلی میگم خیلی از این کارا کرده دیگه عید که پدر مارو دراورد میگفت عیده باید کادو بدم... هرکی میومد ...

دخترت خیلی مهربونه

ولی فکرمیکنم دوست داره محبت خریداری کنه 

اجازه نده به این کارش ادامه بده

ولی با یه روش درست

از مشاوره کمک بگیر

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت خیلی مهربونه ولی فکرمیکنم دوست داره محبت خریداری کنه  اجازه نده به این کارش ادامه بده ...

آره باید با مشاور صحبت کنم، خریداری محبتو خوب اومدی، گاهی واقعا شورشو درمیاره با اینکه بهش میگم کارش اشتباهه

خدایا مرسی        

خیلی میگم خیلی از این کارا کرده دیگه عید که پدر مارو دراورد میگفت عیده باید کادو بدم... هرکی میومد ...

الهی. خیلی مهربونه. دخترای منم عاشق هدیه دادن هستن ولی خب به همون نقاشیاشون اکتفا میکنن خدا رو شکر😂. یعنی لنگ هم مونده و به کارش ادامه میده؟ میخواستم بگم اگه چیزی رو هدیه داد دیگه از همون براش نخرید و محدودش کنید.‌‌...

البته یکی دو سال دیگه خودش متوجه میشه و دیگه به این راحتی چیزی به کسی نمیده. 

الهی. خیلی مهربونه. دخترای منم عاشق هدیه دادن هستن ولی خب به همون نقاشیاشون اکتفا میکنن خدا رو شکر😂 ...

بله مثلا مدادها و پاک کن هاش رو هدیه داده به بچه های فامیل بعد خودش مداد و پاکن نداشت مشق بنویسه، نمیشه که نخریم پس چطوری مشق بنویسه فقط دعواش کردم.

پول هاش رو عیدی داد همش تموم شد بعد از عید گفت لباس عروس میخوام گفتم میخواستی پولاتو جمع کنی با پول خودت بخرم، من‌ نمیخرم برات بعد الان کم کم داره جمع میکنه تا لباس عروس بخره خلاصه که فعلا اینطوری تنبیهش کردم

خدایا مرسی        

بله مثلا مدادها و پاک کن هاش رو هدیه داده به بچه های فامیل بعد خودش مداد و پاکن نداشت مشق بنویسه، نم ...

خب دیگه با همین تنبیه کم کم‌ متوجه میشه‌.

ولی من که عاشق سادگی و مهربونیش شدم.