2777
2789
عنوان

لطفا راه حل بدید

96 بازدید | 10 پست

سلام من ۲۶ سال دارم ۶ ساله ازدواج کردم  بسیار ریزبین و زود رنج هستم،رابطه محدودی با خانواده همسرم دارم احساس میکنم اونها هم تمایلی به من ندارن اما شوهرم هرروز میره ،انگار منی وجود نداره

علایم شخصی که سحر و جادو شده

۱- احساس خفگی و خستگی . بی حال بودن بدون اینکه کاری انجام داده باشید

۲- دایم کسل بودن و ناآرام بودن و عدم تمرکز و هزیان گفتن

۳- درد در ناحیه ستون فقرات و گردن و شکم

۴- درد دایم از ناحیه سر و بعضا بعد از غذا خوردن احساس استفراغ داشتن

۵- خواب و رویا و کابوس های وحشتناک دیدن

۶- بسیار عصبی و عصبانی میباشد و نسبت به کارهای بی اهمیت عصبانی می شود

۷- تغییر در رزق و روزی و ضرر و زیان و وقتی کاری را شروع میکنید با ضرر همراه خواهد بود

۸- تاخیر در ازدواج یا ازدواج کردن و جدایی سریع و طلاق بدون دلیل

۹- وقتی کاری انجام میدهید این کار برای همه سود و منفعت دارد الا خود شخص و دچار ضرر میشود

۱۰- انزوا و دوری از اهل منزل و همسر و استرس حماقت و نفرت از همه

۱۱- درد در شکم و همیشه معده درد داشتن

۱۲- احساس درد در معده و همراه با تهوع و استفراغ

۱۳- گازهای مکرر در شکم و بی اختیار شدن

۱۴- احساس کردن اینکه یک تومور در شکم قرار دارد یا چیزی در داخل رحم لرزه ایجاد میکند

۱۵- حرارت و گرما در بدن و معده در زمانی که بدن در حال استراحت می باشد بالاست

۱۶- خروج بوی بد از دهان و معده ( اغلب )

۱۷- عدم خوردن به خوردن و آشامیدن و یبوست مزمن و درد شدید در چرخه قاعدگی

۱۸- ضعف در بینایی و همچنین درد شدید در چشمان و حالت پیچیدگی در چشم ها

۱۹- وقتی کسی به او دست میزند و اورا لمس میکند دچار اذیت میشود و بدن حالت مور مور میشد

۲۰- ناراحتی تنفسی و سخت شدن در نفس کشیدن و آسم مقطعی و ….

۲۱- صورت تیره رنگ یا کبود میشود و در قسمت هایی از بدن لکه های سیاه و کبود بوجود می اید

۲۲- هنگام خوردن و آشامیدن از درد معده و رحم ناراحت میشود و ناتوانی جنسی و درد در پشت کمر و روده

۲۳- سوزش مکرر بینی و دهان یا گردن

۲۴ تغییر ناگهانی در رفته معشوقه شما و در اوج علاقه بدون دلیل نسبت به شما سرد می شود یا با یک بحث کوچک جدایی پیش می آید

۲۵- شخ دچار غم و اندوه و نافرمانی میشود و از شادی و خوشحالی متنفر هستش

۲۶- گاها در خواب میبیند با اشخاصی رابطه جنسی برقرار میکند

۲۷- احساس حضور شخص در منزل و کنار او و همچینین دیدن سایه و حرکات مشکوک

۲۸- بعد از شنیدن صدای قران مجید شخص بیمار میشود و در گوش و فکرش حرف هایی میشنود و به آن عمل میکند و در آخر پشیمان می شود

۲۹- برای بانوان درد رحم و درد کمر شدید مخصوصا در زمان چرخه قاعدگی

۳۰- بوی بد دهان و بدن و رحم و اگر حمام برود دوباره در همان روز همان بوهای بد برمیگردد

۳۱- علاقه به گریه کردن بدون دلیل بخصوص در زمان اذان و تلاوت قران و مشکوک شدن و …

۳۲- دایما به خوابیدن علاقه دارد مخصوصا بر روی زمین و گاها در سر و صورت ورم بدون دلیل ایجاد میشود

۳۳- احساس تنش و استرس در اندام ها و چشم ها و تهوع و شکم درد

۳۴- زمانی رزق فراوانی داشت اما رزقش بسته شده اکثرا بعد از ازدواج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزدلم امیدوارم این لحظه که داری پیامم رو میخونی غرق در خوشبختی و آرامش باشی☘🌺☘🌺☘🌺☘

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،و بصورت آنلاین (چت و ویس) ارائه خدمات میدم تو هرپیامرسانی که برای شما مقدور باشه(تلگرام_واتساپ_روبیکا_ایتا_بله_سروش_گپ_آیگپ و اینستاگرام)

مشاوره بصورت چت ویس هست،البته من ویس میدم شما با تایپ یا ویس دادن فرقی نمیکنه هرکدوم راحت

باشین😍یعنی تو خونه زیر باد کولر یا کنار بخاری میشینی و آنلاین با مشاورت صحبت میکنی!🤩

خبر خوب دیگه اینکه وقتی که براتون رزرو میشه با هماهنگی خودتونه یعنی یه تایمی براتون رزرو میشه که خود شما انتخابش کرده باشین تا بدون دغدغه آنلاین باشین😍 خبر بهتر اینه که خیلیا به هردلیلی اعتماد نمیکنن هزینه رو اول واریز کنن اینم مشکلی نداره میتونین اول مشاوره بشین بعد حق المشاوره رو پرداخت کنین🤩🤩🤩

مشاوره خانواده در زمینه(همسرداری_حل اختلافات زناشویی_فرزندپروری_مهارت های افزایش اعتماد بنفس_آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و آقا پسرا_آموزش تکنیک فراموش کردن عشق سابق_و کلی موضوعات دیگه)

مشاوره حقوقی در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه ارث_نسب و....)

✅انواع دادخواست_لایحه واظهارنامه در اسرع وقت بصورت نیم بها تنظیم میشه.

اینم لیست حق المشاوره:

⬅️مشاوره خانواده یکساعته ۷۹تومن😍

⬅️مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹تومن😍

⬅️مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن😍

درصورت تمایل به آیدی که تو قسمت امضام گذاشتم پیام بدین و یا درخواست بدین تو خصوصی بهتون شماره همراه بدم

درپناه خدای مهربون باشین بهترین ها نصیبتون🌱

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱
سلام عزیزدلم امیدوارم این لحظه که داری پیامم رو میخونی غرق در خوشبختی و آرامش باشی☘🌺☘🌺☘🌺☘ من مشا ...

ممنون از لطفتون در مورد این مشکلم میشه خواهرانه راهنماییم کنید

ممنون از لطفتون در مورد این مشکلم میشه خواهرانه راهنماییم کنید

البته عزیزم

دلیل محدودیتتون تو رابطه به خانواده همسرتون چیه؟ چه رفتاری میکنن که ناراحتتون میکنه ونمیخواین ارتباط بگیرین؟ یا دلیل اینکه احساس میکنین اوناهم تمایلی به شما ندارن چیه؟

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

ممنون ازشما.من کم حرف ودرونگرام و ارتباطم کاملا رسمی هست اوایل ازدواج همیشه سر میزدم چه خونه مادر شوهر وچه دو خواهر شوهر ولی رابطه تلفنی نداشتم  موردی پیش اومد من یک ماهی نرفتم اصلا جویای احوال من نشدن،منم از اون سال ارتباطم را کم کردم.همسرم زود عصبی میشه با خانواده‌اش من چون اخلاقش را میدونم مراعات میکنم به همین دلیل با من اینطور نیست من احساس میکنم اونها از چشم من میبینن.همیشه هم کاری بوده کمک کردم .ببخشید طولانی شد

ممنون ازشما.من کم حرف ودرونگرام و ارتباطم کاملا رسمی هست اوایل ازدواج همیشه سر میزدم چه خونه مادر شو ...

اگر خودت و از خانواده همسر جداکنی پیش همسرت هم کمرنگ میشی و این مقدمه ای میشه برای اینکه همسرت جای دیگه ای این نیاز همراهی و جای خالی رفت و آمد کم رو جبران کنه. تجربه نشون داده هر چی رفت و آمد مرد باخانواده کم باشه خود همسرش هم در همراهی ها و رفت و آمد ها کمرنگ بشه و خلا رو جور دیگه ای پرکنه. کسی که درک کنه. و شکایتی نکنه. و بگه من باتو باشم بقیه ش هر چی تو بگی