2777
2789
عنوان

خانمای آشپز و دلمه پز😁

169 بازدید | 20 پست

دلمه برگ مو چطور میپزین؟من گوشت چرخ شده با ادویه و رب وپیاز تفت بعد مدتیم با سبزی تفتش میدم بعد با برنج آبکش شده و باقالی پخته و ماست مخلوط میکنم ،بزگها رو هم دو دقیقه تو ابجوش میندازم تغییر رنگ دادو نرم که شد ذر میارم و دلمه ها رو میپیچم و در پایان یه لیوان مخلوط اب غوره و شکر و آب جوش روی دلمه ها میزارم و بعد درش میبندم تا دم بکشه

شما چه روشی دارین که خوشمزه بشه؟

من نصف قاشق غذاخوریم رب با یه لیوان اب رقیق میکنم موقع پخت بهش اضافه میکنم رنگ و طعمشو بهتر میکنه روشم پیاز حلقه حلقه میزارم و اگ داشته باشم چند تیکه گوشت هم سرخ میکنم روش میزارم یا زیر دلمه ها طعمشو خوشمزه میکنه با گوشت چرخ کرده

خدا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برنج و لپه رو جداگانه میپزم پیاز رو تفت میدم چرخکرده رو هم میریزم با پیاز تفت میخوره ادویه هارو میریزم و رب میزنم بعد همه موادو باهم قاطی میکنم سبزیم من نمیریزم نعنا خشک و مرزه میریزم بعد میپیچم و روشم نصف لیوان سرکه نصف لیوان آب قاطی میکنم میریزم خیلی خوشمزه میشه

پیاز داغ برنج خیس شده ماست ترش روغن گوشت چرخ شده سرخ کرده سبزی دلمه ولی ادویه و فلفل و زردچوبه و لپه باقله

میپیچونیم تو برگ

میچینیم تو قابلمه میپزیم

شکر و این چیزا هم نمیریزیم

🌷
پیاز داغ برنج خیس شده ماست ترش روغن گوشت چرخ شده سرخ کرده سبزی دلمه ولی ادویه و فلفل و زردچوبه و لپه ...

شکر شیرینش نمیکنه آ!امتحان کن یه بار شکر رو تو اب غوره یا سرکه حل کن با آب مخلوط کن بریز روش طعم اون دلمه زیریا ملس میشه بهشتی میشه واقعا

شکر شیرینش نمیکنه آ!امتحان کن یه بار شکر رو تو اب غوره یا سرکه حل کن با آب مخلوط کن بریز روش طعم اون ...

نه نمیخوام من همه جورشو خوردم این روش ما بهترین و خوشمزه ترین روش دنیاس  

با شکر و کشمش و سرکه و شیره خرما و تمرهندی و خلاصه همه جوووورشو خوردم

چون سمت ما مدلای مختلف زیاد درست میکنن ولی من فقط مدل خودمونو خیلی دوست دارم

🌷

ماست و باقالی اولین بار می‌شنوم چه جالب ! اتفاقا فردا میخام بپزم من لپه ، برنج ، زرشک  گوشت و شوید یکم ترخون میزنم بعد پختن با ماستو سیر میخوریم ، تو سسش هم آلو میندازم و یکم شیره انگور

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ن من الان از شما میشنوم ماستو🫥 دوسندارم چیز اضافه بزنم همینارو میزنم همم عاشقشن

امتحان کن خوب میشه،من همیشه روش های اشپزی دیگران امتحان میکنم ،همسایمون خوزستانی بودن کشمش مینداختن تو دلمه ما هم امتحان کردیم خوشمزه شد