اسم شوهرم حمید رضاست خودم اسم علیرضا و امیر رضا را دوست داشتم همیشه بنظرتون اسم باباش رضا داره اشکالی داره اسم خودشم رضا داشته باشه.البته باباش را بیشتر رضا صدامیزنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مطمئن باشید ما هم عاشق کشورمون هستیم عاشق قهرمان های کشورمون هستیم عاشق تاریخ کهن کشورمون هستیم
حالا این به سلیقه افراد بستگی داره شاید نامی که شما پیشنهاد میکنید اون کاربر دوست نداشته باشه
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀 و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیهالسلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم. ( اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام. هر جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله ) خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
بله اسم پر معنی تو دست خودشون و یا اسم مقدس تو دین خودشون هست ،،،،اندارنیک پترس پاتریس. ماریا و....
ببخشید این چندتا نهایت مربوط به دبنشوت و مقدس باشه شما بجور میگین که همشون نقدسن الان اسم ایرانی مقدس هم داریم مثل اهورا پس بگیم همشون مربوط به دینسونه و یا تو همین کشور خودمون ما کلی اسم ترکی کردی داریم پس بگیم مثلا اسماسون خاص هستن بر اساس دبنشونه؟
انسانیت با دین خیلی خیلی متفاوته، اصن ربطی ب هم ندارن
من که تفاوتی نمیبینم
آدمایی دم از انسانیت میزنن که دلشون نمیخواد زیر بار قبول احکام برن چون سختشونه چون حوصله ندارن چون دین نداشتن همیشه اسون تره. وگرنه ۸۰ درصد دین اسلام انسانیته بقیه ش احکام اسلامی
یه جا پیدا کن که امر به انسانیت و مهربونی نکرده باشه
گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ببخشید این چندتا نهایت مربوط به دبنشوت و مقدس باشه شما بجور میگین که همشون نقدسن الان اسم ایرانی مقد ...
وای گلم مگه من گفتم بده اسم ایرانی؟!!! همچین جمله از من خوندی ؟!! اسم دختر من ایرانی هست،،،من گفتم ب سلایق بقیه احترام بزاریم ،گفتن نه فقط ایرانی عربی چیه ؟!! من در دفاع از حق انتخاب اونا گفتم،،و الا اسم خوب مهمه اینکه ایرانی غیر ایرانی مهم نیست