2777
2789

به نظرتون چه رشته ای رو میشه تو این سن شروع کرد 

تیراندازی تنیس والیبال اینا رو دوست دارم ولی نمیدونم میشه الان شروع کرد یا نه 

علاقم ب ورزش خیلی زیاده واسه همین میخوام واسه روزایی ک بیکارم برم کلاس ورزشی 

قدم بلنده وزن و اینا همه چی اوکیم 

پیلاتس هم خیلی دوست دارم

کسی در مورد تنیس والیبال تیراندازی و پیلاتس اطلاعات داره کمک کنه بتونم تصمیم بگیرم 

ممنون 

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️

منم ۲۱ سالمه شنا و بدنسازی کار میکنم

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش رزمی دوست نداری؟

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
بستگی به علاقت داره برای شروع یادگیری ورزش که هیچ وقت دیر نیست. من خودم تنیس و والیبال می پسندم

به نظرتون میشه الان شروع کرد ؟

از زخم هایمان جوانه میزنیم🌱                         @gelittery_girl ✨️
کی شروع کردین؟

بدنسازی یک سال شنا دو سال

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀