2777
2789
عنوان

چه غذایی جلو مهمونام بذارم؟

1420 بازدید | 65 پست

سلام شب همتون بخیر 

خانما من کلا مهمون باتعدادبالا خیلی دادم یعنی تا۴۰نفر رودعوت کردم ولی خب فامیل بودن وبااداب ورسوم هم اشنابودیم

حالا شوهرمن لابراتوارداره وحالا باپزشکایی که کار میکنه رو دعوت کرده هفته دیگه خونمون یکیش حدود یک ماهه عروسی کرده یکی دیگشون عقده 

حالا من مونده ام چی درست کنم براشون اصلا نمیدونم چی دوست دارن؟ بقول معروف کلاسشون درچه حده؟🥺

برنامه ریزی خودم برای شام زرشک پلو بامرغ، کباب کوبیده، قورمه سبزی، سالادماکارانی، سالاد فصل، سبزی خوردن، ژله(ویه دسردیگه که بعدا بایدفکرکنم چی درست کنم🤦🏻‍♀️) بنظرتون خوبه؟ یاسوپم درست کنم؟ 

بعد میوه اینا رو ما برای مهمونیای خودمون بشقابی میاریم اما ازبس تواینستا واینادیدم که میز میچینن فکر میکنم برای ایناهم میزبچینم؟یانه بشقابی بیارم؟ یاهم میزوبچینم وجدا بشقابیم بیارم؟ 

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام ک عالیه 

یه میوه خوری کامل بزار سر میز جلوشون 

بشقابی هم بیار

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

غذاهات خوبن.سوپ نمیخواد هوا گرمه.میوه رو بزار تو طرف بشقاب بچین تعارف کن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷