2777
2789

بچه ها اعصابم وحشتناک خورده 

قضیه از این قراره که من تو یه شهری زندگی میکنم که از شهری که مامانم وخانواده شوهرم زندگی میکنند ۵ساعت فاصلس 

بعد چندین بار شده که من وشوهرم وقتی اومدیم شهرستان پیش مامانم وخونواده خودش ،مادرشوهرم اینا تصمیم میگیرن که پاشن برن خونه ما 

اخه یعنی چی مگه خونه من هتله که هروقت نیستیم شما کلید بگیرین پاشین برین اونجا 

خوب آدم ناحسابی به جایه این که بشینی سره خونه زندگیت که عروست وپسرت بیان خونت تو پا میشی میری خونه اونا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت کردی اول بار که می خواستن کلید بگیرن می گفتی ااا خوب بزارین بر می گردم و خودتم خونت می نشستی بار دوم و سومم می گفتی بخدا نیستیم خونه نامرتبط آن شالله برگشتنی با خودم بیایین یاد می گرفتن که بدون خودت نخوان بیان. 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

در برابر عمه ها و مادر بزرگ من پادشاهن خداتو شکر کن

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

از طرفی هم میخوام پیام بدم رک و پوست کنده بگم مامان یعنی چه که مثلا ما میایم شهرستان خونه شما اونوقت شما پا میشید میرید خونه ما  ولی بابام قسمم داده که چیزی نگم 

حالا چه غلطی کنم