2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد

461 بازدید | 12 پست

زدیم به تیپ و تاپ هم اصلا باورم نمیشه !

خودم ک خیلی لجبازم اونم صدبرابر بدتر از منه 

خسته و کوفته و ناراحت هم از خودم هم از اون 

هعی چ میشه کرد

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

حالا رل من شبا انقد خستس ساعت ۱۱ میخوابه

۱۱ اف میشه۱۱و ربع خوابش برده

انقد حرصم میگیرههه

هی بهم میگه پیام یده قول میدم بیدار بمونم اخرم میخوابه دربه در

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

دقیقا حال من چند ماه پیش خیلی بد بود خیلی 

الان اینقدر خوب شده همش حواسم هس خطا نرم😂

ولی الان یاد گرفتم گیر ندم با سیاست کارامو انجام بدم .حساس نشم .زیاد به خودم برسم.

خیلی احترامم بیشتر شدم 

سرچی؟

سر چرت و پرت ،یه جاری هنوز از راه نرسیده دارم ک ت کافی نت کار میکنه واسه کارای وام رفته پیشش ،قرارمون این بود واسه کار نره اونجا ،دو روزه حرفمون شده ،میگم جا قحطیه مگه 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
دقیقا حال من چند ماه پیش خیلی بد بود خیلی  الان اینقدر خوب شده همش حواسم هس خطا نرم😂 ولی الا ...

من خیلی حواسم بهش هست ،سیاستم دارم اما امان از وقتی ک میوفتم رو دور لجبازی یادم میره همه چی

ترکیب دوتا لجباز سم خالصه،زندگیتون میره هوا

تو موارد دیگ خیلی خوبیما ،ولی خب وقتی میره دقیقا کاریو میکنه ک میدونه اگر خودم بودم نمیکردم بعدم میگ ن من صلاح زندگیمونو میخوام و اینحرفا

ما اخر تو این نی نی سایت نفهمیدیم این نامزد چطور موجودیه😂 عقد قبل عقد شیرینی خورده نشون کرده دوست آ ...

ما عقدیم ولی عروسی نگرفتیم هنوز