من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️ "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
هی بهم میگه پیام یده قول میدم بیدار بمونم اخرم میخوابه دربه در
وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
سر چرت و پرت ،یه جاری هنوز از راه نرسیده دارم ک ت کافی نت کار میکنه واسه کارای وام رفته پیشش ،قرارمون این بود واسه کار نره اونجا ،دو روزه حرفمون شده ،میگم جا قحطیه مگه
من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️ "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره
دقیقا حال من چند ماه پیش خیلی بد بود خیلی الان اینقدر خوب شده همش حواسم هس خطا نرم😂 ولی الا ...
من خیلی حواسم بهش هست ،سیاستم دارم اما امان از وقتی ک میوفتم رو دور لجبازی یادم میره همه چی
تو موارد دیگ خیلی خوبیما ،ولی خب وقتی میره دقیقا کاریو میکنه ک میدونه اگر خودم بودم نمیکردم بعدم میگ ن من صلاح زندگیمونو میخوام و اینحرفا
ما اخر تو این نی نی سایت نفهمیدیم این نامزد چطور موجودیه😂 عقد قبل عقد شیرینی خورده نشون کرده دوست آ ...
ما عقدیم ولی عروسی نگرفتیم هنوز