2777
2789
برادرم چندتا چیز مصرف میکنه اما اصلا ژیر بار اعتیاد نمیره اما قیافش معلومه  تو وسایلاشم دیدیم& ...

چقد علائم قرصای اعصاب با مواد یکیه😄 هم میل جنسی هم بچه گونه رفتار کردن 

یک عدد چپی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان موادهای مختلفی هست با علائم مختلف چشمای قرمز  سست بودن الکی لبخند زدن زیاد حرف زدن مردمک ه ...

چقد دقیق حرکات داداش منو گفتی

من خودم با چشم خودم دیدم داره مواد مصرف میکنه

از اون روز که فکر کنم ۱۰،۱۵ روز میگذره باهاش حرف نزدم

منی که یه دقیقه ازش دور بودم از دلتنگی میمردم🙂

دامادمون...آبجیم خیلیی فرصت داد بهش خیلی که ترک کنه ولی یه هفته ترک میکرد بعد می‌رفت سراغ چیزای بدتر ...

خواهرتون بچه هم داشت

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
الکل سفید میخورد بردمش کمپ خیلی سخت بود ...غربت و تنهایی 😔 آبروم رفت همه اقوام فهمیدن  اما فق ...

الان دیگه مصرف نمیکنه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
ميدونم قرص ميخوره  جون همه جوره دوسم داره برا خوشحاليم داره تلاش ميكنه  هيچي برام كم نزا ...

کار خوبی میکنی چون باید خودش خسته بشه تو بخای خودتو درگیر کنی هیچ کمکی نمیکنه و فقط خودت داغون میشی و اونم بدتر میشه بهترین کار هیچ کاری نکردنه ولی خب اگه قرص خوردن روی زندگیش تاثیر گذاشت تو حمایتش نکن بذار عواقبشو ببینه سرویس نا به جا بدترین کاره

دامادمون...آبجیم خیلیی فرصت داد بهش خیلی که ترک کنه ولی یه هفته ترک میکرد بعد می‌رفت سراغ چیزای بدتر ...

دخترعموی مامان منم جدا شد میرفته به همکارهای خانومش  میگفته پول داری برای مواد

یک عدد چپی 

ميدونم قرص ميخوره  جون همه جوره دوسم داره برا خوشحاليم داره تلاش ميكنه  هيچي برام كم نزا ...

میدونی همون قرص چ بلایی سرش میاره از مخدر بدتره بابام دوسال خورد این آخریا صب ب صب خون میومد تو دهنش یهو بی دلیل خون دماغ میشد فهمیدیم بخاطر قرصه الان میخاد ترک کنه خیلی ترسیده

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

الکل سفید میخورد بردمش کمپ خیلی سخت بود ...غربت و تنهایی 😔 آبروم رفت همه اقوام فهمیدن  اما فق ...

يعني چي الكل سفيد؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.