من همیشه باورم اینه تمام بچه های دنیا خوشگلن بلا استثنا دختر خودمم بقیه میگن خوشگله چونکه دیدید تو ایران هرکی چشم رنگیه به خوشگلی معروف میشه:/ دخترخالم دیشب بهم گفت اگه براش پیج بزنم شاید یکم شناخته بشه و حسابی میشه پول دراورد ازش ولی به نظر خودم درست نیس با بچه چهارسالت پول دربیاری و نزاری بچگی کنه چکار کنم به نظر شما اشکالی نداره یا بده
لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم با شما هم نظرم بچه رو قاطی ای چیزا نکن از الان
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
هر چیزی افراط بشه بده شما میتونی یه پیج به اسم دخترت بسازی و عکسا و ویدیو هاش رو بزاری بعدا که بزرگ شد پیج رو بدی به خودش چند نفر از فامیلامون هم این کار رو کردن خیلی هم راضین نه صرفاً برای درامد بیشتر جنبه تفریحی و یادگاری داره
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
خودمم خوشم میاد از ثبت خاطرات بچگیش ولی پیشنهادی که بهم دادن جنبش پول درآوردن بود
خب شما اصلا به این جنبش توجه نکن اگه علاقه داری و همسرت هم مشکلی نداره یه پیج برای دخترت بساز حالا اگه این وسط مخاطب جذب کرد و فالور هاش بالا رفت چه بهتر اگر نه هم که خب شکستی در کار نبوده شما داری برای ثبت خاطرات این کار و میکنی
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍