2777
2789
عنوان

چ جوری ب این اعتقاد رسیدید ک خدا هس

329 بازدید | 52 پست

اعتقاداتم از بین رفته پر از مشکلم میخوام دعا کنم ولی دلم ب دعا کردن نمیره میگم خدا وجود نداره چرا ی ادم از از همه طرف واسش باید بیاد پس لابد خدایی نیس ک صدامو نمیشنوه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی میشه بیاید تاپیک اخریم دخترم حالش خوب نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

زیست خوندم

این همه دقت ظرافت تو بدن و چیزایی که هنوز حتی ادما نتونستن کشفش کنن

کار کی میتونه باشه جز یه قدرت بی انتها

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

صداش کردم

جواب شنیدم

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

سلام

خلقت جسم وروحم ازخداست غذایی که میخورم ابی که مینوشم اسمان زمین و همه ی مخلوقاتش ازخداست

دنیا محل سختی هست تو قران هم بهش اشاره شده

نذر شهدا و اهل بیت میکنم همیشه وخداکمک میکنه مشکلاتم حل میشه ناشکری هم نمیکنم

شیطان رفته تو جلدت توبه کن زودتر

من اینو قبول دارم که هر چی مشکلاتم سخت تر میشه من بخدا نزدیک تر میشم چون یاد گرفتم چجوری با یاد خدا خودمو آروم کنم و آرامش عجیبی داره 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود