2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی حسابگره

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 88 پست
کارمندی کارت من کارت تو دارین البته همسر منم همینجوری خودک خرج خودمو میدم

ارایشگرم

اصلا خوب نیس اینجوری 

باورت‌میشه من پا به پاش اومدم 

کلی از قسطاشو بابا مامان من کمکش کردن همون اوایل برای خونه..طلاهامو فروختم که جوش نزنه ..همون اوایل ماشین ظرفشویی ک مامانم برای جهیزیم خریده بود چون خونم جاشو نداشت بخاطر قسط این آقا فروختم ک الان ۳۰ ۴۰ میلیون اگر بخام بخرم

خدا حال همه رو خوب کنه..
نمیدونم‌چیکار کنم دلم خیلی خونه از دستش

بزن خودتو به پررویی ازش پول بگیر انقدر کوتاه اومدی پررو شده

یعنی چی که خرجتو خودت بدی پس این نره غول چیکارست

بیخود کرده زن گرفته

چقدر کوتاه میاین شماها 

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی‌میگی فکرم خوبه انگشترو بفروشم پرت کنم جلوش بگم صدقه خودمو بچم ؟

نه این کارو نکن به عنوان کسی که شوهرش خسیسه بهت میگم این حرکات برا آدم خسیس فایده نداره آدم خسیس خجالت و شرمندگی حالیش نیست طلبکارتم میشه و عادت میکنه بیشتر بهت 

نده دیوونه نباش بذار بسوزه 😈😈 بیشتر خرج کن غر زد گوش نکن  انقد لی لی به لالاش گذاشتی پرو شده ...

اجی درست نمیشه

همه کاری کردم 

بخدا من اهل دعوا و بحث نیستم نمیخام کسی متوجه بشه وگرنه یه دعوایی راه مینداختم تا درس عبرت بشه براش

خدا حال همه رو خوب کنه..
ارایشگرم اصلا خوب نیس اینجوری  باورت‌میشه من پا به پاش اومدم  کلی از قسطاشو بابا مامان ...

بگو این دو تومن که بهت بدهکارم 

جای طلبم ازت برای ظرفشویی

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
اجی درست نمیشه همه کاری کردم  بخدا من اهل دعوا و بحث نیستم نمیخام کسی متوجه بشه وگرنه یه دعوا ...

من که میگم ازش بکن 

پولشو پس نده 

ببخشید

ولی جونش در بیاد باید خرج زنشو بده 

اگه نمیتونه خرج بده زن می‌خواد چیکار 

من که میگم پرو میشه نده 

فکر میکنه از خونش می‌ره بیرون    

خیلی بهم اعتماد داره میدونه من اهل این چیزا نیستم و دلخوشیم فقط خریده

من توی بقیه چیزا آزادم ولی تو این مورد اینقدر شدید و بده خیلی اذیتم

خدا حال همه رو خوب کنه..

نفروش وبه نظرم یه مدت کار نکن یا یه جوری باش که درامدت کمه ،خیلی رو درامدت حساب کرده شوهرمنم خسیسه تو لیاس. خداییش من اینقدر واسه لباس ندادم باورت مبشه مانتو عیدمو خودم دوختم با یه ذره خیاطی که یادگرفتم آخه می خواستمم جلوی مردم آبروم حفظ شه لباس مجلسی که واویلا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینجور آدما همونان که عطایش را به لقایش بخشیدم،پولات رو جمع کن واسه چیزایی که میخوای بی منت واسه خودت بخر ولی ازونور چیزای با ارزش بگیر ازش مثلا طلا و اینا

ارایشگرم اصلا خوب نیس اینجوری  باورت‌میشه من پا به پاش اومدم  کلی از قسطاشو بابا مامان ...

پس دیگه منتش رو نکش حالا که خودت مستقلی  

شوهر خواهرم ماهی ۳۵ میلیون حقوق میگیره 

خواهرم هم شاغله ماهی ۱۰ میلیون میگیره بعد شوهر خواهرم برای خرید خونه کم نمی‌ذاره لبتاپ و گوشی آیفون طلا هر چی دو تا دخترش و خواهرم بخوان راحت پول میده و می‌خرند ولی ای خدا اسم لباس بیارند اصلا پول نمی‌ده

خواهرم خودش برای دختراش و خودش میخره 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️