2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی حسابگره

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 88 پست
حق داری  ولی اشتباه از خودت هم بوده خیلی رو دادی حالا باید تلاش کنی درستش کنی وگرنه هرچی بگذر ...

اره

چون یه مرد با جَذَبه پشت سرم نیس

اگر بابام اینجوری بود جیکش در نمیومد

خدا حال همه رو خوب کنه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی‌میگی فکرم خوبه انگشترو بفروشم پرت کنم جلوش بگم صدقه خودمو بچم ؟

اصلا و ابدا 

اکر اینکار کردی تا اخر عمر باید بهش بله قربان بگی 

یه گوشت در یه گوشت دروازه 

بزار انقدرررر بگه تا خودش خسته بشه 

هربار گفت تو یبار بخند یبار بگو برو باباااا یبار بگو چه خسیسی یبار بگو باشه میرم از مرد تو خیابون پول میگیرم همه اینا را با خنده بهش بگو ولی اصلااا پولش نده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اصلا و ابدا  اکر اینکار کردی تا اخر عمر باید بهش بله قربان بگی  یه گوشت در یه گوشت درواز ...

چقدر خوب گفتییی

اجی دعام کن حالم خوب نیس.

کلی نشستم گریه کردم

خدا حال همه رو خوب کنه..
چقدر خوب گفتییی اجی دعام کن حالم خوب نیس. کلی نشستم گریه کردم

گریه نکنننن 

بزن به اون در 

هر وقت گفت بگو باشه میرم از مرد های توی خیابون خرجی میگیرم یا میرم به مرده میگم پول بده قرض شوهرم بدم همه را با خنده بگو بزار حساب کار دستش بیاد 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

[QUOTE=288871389]درست میگی اجی شوهر من خیلی خرجای الکی میکنه ک اگر بفهمی میگی چقدر مسخرس  برای منو اینجوری میک ...[/QUOTE

متاسفانه انگار شوهرای ما مارو دشمنشون رقیبشون همچین چیزی فرض کردن این سری زرنگ باش وقتی میگه اینقدر واسه خرید خودت رو بذار اولویت اول واسه خودت خرید کن بعدش بچه بعد خودش.راستی تا جایی که می تونی درامدت رو طلا بگیر بعد بکنش ملک .اینطوری پشتوانه داری خرج چیزای الکی نکن خواهرم،اگه یوقتیم یاداوری کرد واسه پول بخند بهش و بگو وا ما زن و شوهریم یادت رفته مگه واسه من خرج نکنی کجا خرج کنی عشقم ..خودتو‌بزن به اون راه محل حرفاش نده ،اصلا هم خود خوری نکن گریه هم نکن

[QUOTE=288871389]درست میگی اجی شوهر من خیلی خرجای الکی میکنه ک اگر بفهمی میگی چقدر مسخرس  برای ...

اجی دو دفعه سند زد خونه رو چون دفعه اول انگار اشتباه زده بودن

هر دو دفعه کامل بنام خودش زد اینقدر پرروعه بهش میگم دو دفعه سند زدی ۳دنگشو بنام من نزدی میگه ۱۰ دفه دیگه هم سند بزنم بنام خودم میزنم

بعد ماشین بنام خودشه باز 

یه زمین اشغالی ک ۶۰۰ میلیون بنام من زده فقط 

اینم هی منتشو میذاره ک زمین زدم بنامت

خدا حال همه رو خوب کنه..
مامانت راست میگه همینکارو کن

اجی دو دفعه سند زد خونه رو چون دفعه اول انگار اشتباه زده بودن

هر دو دفعه کامل بنام خودش زد اینقدر پرروعه بهش میگم دو دفعه سند زدی ۳دنگشو بنام من نزدی میگه ۱۰ دفه دیگه هم سند بزنم بنام خودم میزنم

بعد ماشین بنام خودشه باز 

یه زمین اشغالی ک ۶۰۰ میلیون بنام من زده فقط 

اینم هی منتشو میذاره ک زمین زدم بنامت

خدا حال همه رو خوب کنه..
اجی دو دفعه سند زد خونه رو چون دفعه اول انگار اشتباه زده بودن هر دو دفعه کامل بنام خودش زد اینقدر پ ...

ازش تشکر کن بابت همین زمین به نظرتو کمه خیلی هم عالیه حس می کنم شوهرت خیلی دوست داره ازش تشکر بشه قدردانی بشه اینکارو انجام بده

ازش تشکر کن بابت همین زمین به نظرتو کمه خیلی هم عالیه حس می کنم شوهرت خیلی دوست داره ازش تشکر بشه قد ...

نمیدونم 

از یه جهات دیگه خیلیی راحتم و اذیتم نمیکنه اصلا ولی این گزینه خیلی بده

خدا حال همه رو خوب کنه..