2777
2789

علاوه بر ابلیمو و تخم گشنیز یه فن و کلکی دارید برا خوشمزه کردن قورمه سبزی؟ 

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزیت تازه باشه. درصد سبزیجات رو خودت دقت کن درست بزن. خودت خورد کن که ساقه توش نباشه گوشتش ماهیچه باشه مزه اش بهتر میشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

آبلیمو و تخم گشنیزم نه 

من برا قرمه سبزی همون نمک فلفل زردچوبه و لیمو عمانی میریزم قرمه سبزی هامو دوس دارن همه 

نکته ی مهمش همون خوب و زیاد سرخ شدن سبزیه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

این دفعه به جا آبلیمو مقداری رب انار بزن ...سبزی هم خوب سرخ کن ... با شعله کم بزار بپزه آخر سر هم یک ...

اخ اخ‌ برم درست کنم

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
آبلیمو و تخم گشنیزم نه  من برا قرمه سبزی همون نمک فلفل زردچوبه و لیمو عمانی میریزم قرمه سبزی ه ...

خوزستانی هستی؟

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

قورمه سبزی رو حتما با گوشت گوسفندی بپزیر برای طعم بیشتر به سبزیش یکم برگ سیر بزنید فوق العاده میشه& ...

بار اولمه میشنوم چه خووب

من ی خواهر شوهر داشتم خیلی ادعای کدبانو گریش میشد و خانواده قبولش داشتن میگف تو قرمه سیر له کن بریز ...

حالا اگه مزه ش غالب و زیاد نباشه یه نصف سیر باشه بدک نیس، هس؟