2777
2789
عنوان

کدبانوها چیا به قورمه سبزی اضافه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2648 بازدید | 55 پست
آبغوره؟ چشم باید اینم امتحان کنم

بله عالی میشه.من برا دو وعده ی خانواده ی سه نفر درست میکنم دو سه تا لیمو عمانی متوسط و یه ملاقه کوچیک آبغوره میریزم اون سری پنجاه نفر مهمون داشتیم با ولع میخوردن😅همشون دوست داشتن

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

سلام

سبزیتو با دنبه چرخ کرده سرخ کن به این صورت که

وسط سبزی تو تابه رو باز کن روغن بریز بعد دنبه های چرخ کرده رو بریز وسط روغن تا اب بشه بعد تفت بده

قلمه گوسفند بنداز توش لعابش عالی میشه

تمرهندی رو با آبجوش رقیق کن و یکم قبل خاموش کردن بریز تو غذات

بعد اضافه کردن سبزی حتما فلفل سیاه اضافه کن

برای مادر شدن من و همه چشم انتظار ها صلواتی تقدیم حضرت زهرا کنید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا یه چیزایی میریزن تو قورمه سبزی ادم شاخ درمیاره دارچین رب گوجه زعفران آبلیمو 😵‍💫

اینا رو قبول دارم ولی آبغوره بعنوان چاشنی قرمه عااالیه

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

قرمه سبزی حداقلش باید 6تا7ساعت رو گاز باشه ،آروم آروم غل بخوره،تا جا بیافته🤤🤤🤤

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اینا رو قبول دارم ولی آبغوره بعنوان چاشنی قرمه عااالیه

من آبغوره رو امتحان نکردم راستش

اما همه اونا دیگه رو امتحان کردم هیچکدوم خوب نبود

بنظرم من رسپی اصیل غذا رو باید حفظ کرد

یبار یکی اینجا گفت تو ماکارونی دارچین بریز عااااالیه من ریختم اصلا خوشم نیومد😵‍💫

واسه قرمه هم فقط لیمو عمانی و ادویه کاری خوزستان و فلفل قرمز رو بعنوان طعم دهنده قبول دارم

حالا یبار آبغوره هم میریزم ببینم چی میشه

🌷
من آبغوره رو امتحان نکردم راستش اما همه اونا دیگه رو امتحان کردم هیچکدوم خوب نبود بنظرم من رسپی اص ...

دقیقا با هیچکدوم خوب نمیشه.

منم قبول دارم نباید اصالت غذا رو از بین برد...

منم داخل ماکارونی یه پنس دارچین میریزم،جوزهندی میخک آویشن تخم گشنیز زنجبیل...خوشمزه میشه