2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش بچه

79 بازدید | 11 پست

الان یه هفته میشه گوش دخترم سوراخ کردم نمیذاره گوشواره بزارم گوشش

یکمم پشت گل گوشش خونی شده یعنی عفونته؟

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خب دردش میاد، سوراخ کردید چرا گوشواره رو در اوردید

وقتی در اوردید سریع ی چیز دیگ آروم مینداختید براش دردشم نیاد 

دکتر ببرید اگر فکر می‌کنید عفونته

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
الهی خب دردش میاد، سوراخ کردید چرا گوشواره رو در اوردید وقتی در اوردید سریع ی چیز دیگ آروم مینداختی ...

نه از یه هفته پیش که سوراخ شده همون منگنه هایی که نگین داره تو گوششه الان بعد یه هفته خواستم بیرون بیارم گوشواره بندازم دیدم یکی از گوشاش پشتش خونیع

حتما چربش کن ببین گلم یساعت گریه کنه بهتره تااینکه خدایی نکرده عفونت کنه چربش کن تکونش بده فرداش گوش ...

تو این یه هفته فقط دوبار چربش کردم الان میچرخه داخل گوشش ولی پشت یکی از گوشاش خونیه

دائم باید چرب کنی توی گوشش بچرخونیش من با تتراسایکلین انجام دادم سریع تر زخمش خوب شد . 

نمیدونم واقعا درد داره یا میترسه که گریه میکنه چون خودم بچه بودم گوشم سوراخ کردم یادم نمیاد

نه از یه هفته پیش که سوراخ شده همون منگنه هایی که نگین داره تو گوششه الان بعد یه هفته خواستم بیرون ب ...

عزیزم خب ی دکتر ببرید 

می‌ترسه بچه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...