2777
2789
عنوان

از یکی خوشم میاد

112 بازدید | 6 پست

از یکی خوشم میاد بعد طرف جاست فرنده ولی روش کراشم از اونجایی که آماده یه ارتباط گسترده تر(رل) 

نیستم میخوام فلنگ و ببندم و در برم(نمیخوام احساسم بیشتر شه) چیکار کنم از دلم بیرون بره!؟ 

بهش بگو مثل داداشیمی خودش غیب میشه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو مثل داداشیمی خودش غیب میشه

حق😂👩‍🦯

ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :(           باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست.      ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)
😂 😂 😂 😂 😂 😂  خب ببین بهم میگه مثل خواهرشم اینجور میگه ولی خب چه کنم لامصب درکش خیلی بالا ...

افلاطون که نیست ، کارسازه بگی داداشمی کلا نابود میشه فکر رل از سرش میپره

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
افلاطون که نیست ، کارسازه بگی داداشمی کلا نابود میشه فکر رل از سرش میپره

😂 😂 😂 😂 همیشه بش میگم پرو تر از قبل میاد جلو پسرا دو دستن از دید من یکی میگه اجی واقعا آجی میمونه دختره ولی امان از دسته دوم میگه آجی ولی تو ذهنش میگه الان اجیمی فردا عشقم پس‌فردا مادر بچم 😐💔این از دسته دوم و کاملا حرص میخورم از دستش ولی ازش خوشم میاد 😂