2777
2789
عنوان

شام پاگشا 👰‍♂️🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزمممم دایی و خاله و اینا چه مال عروس چه داماد دعوت میکنن حتما..حتی من درجه سه هم حتی دعوتم کردن دخترعموهاو دختر دایی های خودم..

شما هم درجه اول به حساب میآید اگر همه دعوت کردن دعوت کنید..بالاخره نوبت بچه شما هم میشه..

غذا هم دیگه الان مهمونی عادی شده دو جور..یه فست فود و ژله هم بزار کنارش میشه عروس مهمونی

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
عاقا یه سوال دارم منی که هیچکی نه خواهرشوهر نه مادرشوهر نه برادرشوهر پاگشا نکردن باید برم نصفشون کنم ...

منم😐البته برام مهم نیست چون دعوت کردنشون پراز تیکه و زخم زبونه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
منم😐البته برام مهم نیست چون دعوت کردنشون پراز تیکه و زخم زبونه

برا منم مهم نیست چون بلافاصله بعد عروسیم جاری جانم یه جنگ جهانی بپا کرد قشنگ شش تا هشت ماه بعد عروسیم درگیر دعوا و دادگاه بودنولی خب بعدشم دیگه بیخیال شدن همه

عاقا یه سوال دارم منی که هیچکی نه خواهرشوهر نه مادرشوهر نه برادرشوهر پاگشا نکردن باید برم نصفشون کنم ...

رابطه دارید مگه ؟ 

ما تو اطرافیانمون اگه عروس و پاگشا نکنی یعنی نمیخای بیاد خونت !!!

یعنی کلا نمیخای باهاش رفت و آمد کنی 😐 

البته فقط خواهر برادرا یعنی درجه یک ها 

رابطه دارید مگه ؟  ما تو اطرافیانمون اگه عروس و پاگشا نکنی یعنی نمیخای بیاد خونت !!! یعنی کلا ...

بله عزیزم زیادم رفت و امد داریم 

اخه بعد عروسی ما تا مدت ها دعوا بود دیگه منم گفتم بیخیال تو دعوا که کسی و دعوت نمیکنن بعدشم دیگه یادشون رفته حتما

دعوت کن عزیزم نذار دلخوری پیش بیاد برای غذا وهدیه به خودت سخت نگیر اما با روی خوش ازشون پذیرایی کن گ ...

اینا روالشون اینطوریه که باید بترکونی براشون 

مرغ که لب نمیزنن فقط ماهیچه و گردن 

پذیرایی عالی ، کادو هم عالی ! 

حالا خیلی من مسئله م این نیست الان  ، کلا عاشق مهمونم ولی هیچ رغبتی ندارم اینا رو دعوت کنم ، از طرفی هم بالاخره عروس دامادن دیگه 

بله عزیزم زیادم رفت و امد داریم  اخه بعد عروسی ما تا مدت ها دعوا بود دیگه منم گفتم بیخیال تو د ...

شاید شرایطش نبوده ولی بالاخره عروس هم یه بار یه چیزایی رو تجربه میکنه دیگه ، شما هم حق داری از خواهر برادرا توقع داشته باشی میتونستن بعد از تموم شدن اون ماجراها یه جورایی جبران کنن 

تو شهر ما  پدر مادرا پاگشا میکنن  البته خانواده دختر انجام میدن خانواده پسر از زیرش در م ...

اگه با یه غذای ساده سر و تهش هم میومد که خوب بود خواهر من 

مرغ و جوجه لب نمیزنن 😐