2777
2789

چیکارکنم دیوونه شدم😥 همه کلمه ها رو بلده همه چیش خوبه فقط بلد نیست توی ذهنش جمله سازی کنه و حرف بزنه ، فقط جمله هایی که طوطی وار برای رفع نیازش یاد گرفته رو تکرار میکنه، مثل آب میخوام، بریم مغازه، غذا بده، بریم خونه مامانجون، بنظر شماها مشکل چیه؟؟؟؟ گفتار درمان بردم نتیجه نداده ، کاردرمان ذهنی ده جلسه داره میره نتیجه نداده نوار مغز هم گرفتم سالم بوده، پس مشکل چی میتونه باشه😤😤😤😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خودش کم حرفه بهش فشار نیارین استرسی میشه فک میکنه خبریه بزارش ب حالش خودش 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بابا بد به دلت راه نده پسر عمه ی من ۸ سالشه انقدر کج و کوله حرف میزنه طاین لحجشو لحنشه ولی اگر بخواد میتونه درست صحبت کنه کلا بچه ها متفاوتن و پر از عجایب الکی نگران نشو -بیش فعالی داره؟

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

عزیزم نگران نباش یه مورد دیدم حتی 9 سالگی شروع کرده به صحبت 

حتما گفتاردرمانی رو ادامه بده و ناامید نشو.. مطمئن باش نتیجه میبینی انشاالله بزودی

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 

براش قصه زیاد بخون،جاهای شلوغ ببرش،بفرست مهد.جایی میرین ازش بخواه هرچیزی اتفاق افتاده برای پدرش تعریف کنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

روانپزشک تحت درمان باشه  نه یکی چند جا ببر تا تشخیص بگیره ۶ باید بگه

روانپزشک رسپریدون داد پارسال چند روز بهش دادم دور ازجونش مثل دیوونه ها شده بود الکی میخندید الکی صداهای عجیب درمیاورد توهم شدید میزد، دیگه ندادم خوب شد

روانپزشک رسپریدون داد پارسال چند روز بهش دادم دور ازجونش مثل دیوونه ها شده بود الکی میخندید الکی صدا ...

درمانش رسپریدونه 

دوزش بالا بود 

یک چهارم بده قبل خواب شب    ا میل    خوب میشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
براش قصه زیاد بخون،جاهای شلوغ ببرش،بفرست مهد.جایی میرین ازش بخواه هرچیزی اتفاق افتاده برای پدرش تعری ...

کلا چون حرف نمیزنه رابطه اجتماعیش ضعیفه جاهای شلوغ هم میبرم ارتباط برقرار نمیکنه

اتفاقا منم ۱چهارم میدادم شبا  

عه پس بهش نمی ساخت 

باید میبردی دارو رو عوض می کرد یه چی مشابه دبگه میداد 

پیگیر می بایست باشی   عملکرد دارو ها ذو به دکتر گزارش بدی ...

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بابا بد به دلت راه نده پسر عمه ی من ۸ سالشه انقدر کج و کوله حرف میزنه طاین لحجشو لحنشه ولی اگر بخواد ...

منم نگران بیش فعالی بودم هفته پیش بردم چندجا گفتن اصلا نشانه های بیشفعالی نداره 

منم نگران بیش فعالی بودم هفته پیش بردم چندجا گفتن اصلا نشانه های بیشفعالی نداره 

علایق تکراری نداره ؟  مثلا از یه‌چی خوشش بیاد  هی تکرار کنه مثلا از یه کارتون خاص  یا لباس خاص   یا بارون خلاصه یه چی که بهش علاقه داشته باسه 

یا اب دهنش زیاد بیاد ؟