چیکارکنم دیوونه شدم😥 همه کلمه ها رو بلده همه چیش خوبه فقط بلد نیست توی ذهنش جمله سازی کنه و حرف بزنه ، فقط جمله هایی که طوطی وار برای رفع نیازش یاد گرفته رو تکرار میکنه، مثل آب میخوام، بریم مغازه، غذا بده، بریم خونه مامانجون، بنظر شماها مشکل چیه؟؟؟؟ گفتار درمان بردم نتیجه نداده ، کاردرمان ذهنی ده جلسه داره میره نتیجه نداده نوار مغز هم گرفتم سالم بوده، پس مشکل چی میتونه باشه😤😤😤😤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا بد به دلت راه نده پسر عمه ی من ۸ سالشه انقدر کج و کوله حرف میزنه طاین لحجشو لحنشه ولی اگر بخواد میتونه درست صحبت کنه کلا بچه ها متفاوتن و پر از عجایب الکی نگران نشو -بیش فعالی داره؟
*قانون مورف* خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:))) Naturalistic☘ طبیعت گرا☘ یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
روانپزشک تحت درمان باشه نه یکی چند جا ببر تا تشخیص بگیره ۶ باید بگه
روانپزشک رسپریدون داد پارسال چند روز بهش دادم دور ازجونش مثل دیوونه ها شده بود الکی میخندید الکی صداهای عجیب درمیاورد توهم شدید میزد، دیگه ندادم خوب شد