2821
2789
عنوان

کیا پوستشون خوبه مث بچه لطیفه

181 بازدید | 9 پست

من ک همش جوش میزنه لک داره صورتم هر وقت میرم بیرون جای کرم پودر مجبورم بزنم شما چطور چون من اگر نزنم خیلی زشتم باید آرایش کنم پوستمم خرابه بنظرتون بجای کرم پودر چی بزنم ضد آفتاب رنگی چطوره شما چی میزنید پوستتون خوبه 

bbکرم 

کرم پودر و ضد افتاب و مرطوب کنندس 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پوستت رو اول درست کن بعد فقط یه ضد آفتاب بزنی اوکیه 

اصلا دنبال اینکه چی بزنم روی پوستم بشینه به نظرم نباش اول پوستت رو سالم کن 

من تازه اهمیت این مسأله رو فهمیدم 

پوست من وحشتناک خشک بود کویر بود قشنگ آبرسان و مرطوب کننده میزنم پوستم خیلی خوب شده خدا رو شکر یه ضد آفتاب میزنم تمام 

.
لکه هارو میپوشونه ؟

اره راضیم از کاورش 😊

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
پوستت رو اول درست کن بعد فقط یه ضد آفتاب بزنی اوکیه  اصلا دنبال اینکه چی بزنم روی پوستم بشینه ...

چ جوری خوب کنم پوستمو یه پاک کننده خوب بگو صبا پا میشم با اون بشورم ژل چیزی یا آبرسان چ مدل بلندی خوبه ضد آفتاب رنگی چ برندی عاخه میرسم ب پوستم اینجوریه شوهرم میگ از بس می‌رسی بهش حساس شده پوستت میگ من نمی‌رسم ببین چقدر شفافه راستم میگه پوستش از منم بهتره 😔

چ جوری خوب کنم پوستمو یه پاک کننده خوب بگو صبا پا میشم با اون بشورم ژل چیزی یا آبرسان چ مدل بلندی خو ...

شما پوستت چربه من خشک هر چی بگم به هم نمی‌خوره تاپیک ها و پیج های پوستی که در مورد پوست آموزش میدن رو ببین به نظرم 

.
2825
2823
2791
2779
2792