2777
2789
عنوان

موسسه کنکور اسان

120 بازدید | 6 پست

سلام من کلاس دهمم به مشاور نیاز داشتم میخواستم سه سالو همراهم باشه بهم تو درسا کمک کنه شماره یه مشاورو داشتم بهش زنگ زدم از مشاوران کنکور اسان بود براش گفتم چی میخوام گفت مابسته های اموزشی داریم منم گفتم بخرم دهممو جمع بندی کنم اون فقط برایم واسه یه هفته برنامه چیده دیگه رفته خبری ازش نیست من بهش فقط بهم میگه امروز این دوتا حلقه سی دی رو ببین من بهش گفتم یه مشاور میخوام که با برنامه مدرسه پیش برم روش تست زنی بهم یاد بده بهم بگه چه ساعت هایی درس بخونم چه ساعت هایی تست بزنم بهشم پیام دادم اینارو گفتم هنوز جواب نداده من چیکار کنم ۳/۸۵۰میلیوم دادم کتاب وسی دی 

یکی دیگه هم بود میگفت کلاه برداری کزدن ازمون نباید به تبلیغات گوش بدی

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز جان این موسسه ها دروغه 

موسسه تاملند و کلاسینو دبیر های خوبی داره از اون موسسه ها دبیر بگیر ولی مشاور هاشو من خبر ندارم 

سعی کن از مشاور ها بیرون کمک بگیری  

ما هم خانوادگی دو روزه دچار مشکل بزرگی شدم شما هم با دل شکسته تون برای من و خانواده ام دعا کنید آشوب ها بخوابه دو طرف اروم شن ابرو هامون حفظ شه و هیچ خطری تهدید نکنه ما رو
دعا کنید یا هر سوره یا ذکری میخوان برامون بخونید ان شاءلله خدا به دل همه نگاه کنه 💚اخر این ماجرا عاقبت بخیر شه
از همه خواهش میکنم دعا کنید 💚😭
خدا دعای بندگانش رو بی جواب نمیزاره💚 

استار عزیزم  واقعا عذر میخوام توی تاپیکت درخواست دعا کردم 😭

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

کلاه برداریه کنکور آسان مشاوراشون اصلا خوب نیستن تا قبل از اینکه dvdهاشون رو بخری هر روز تماس میگیرن بعدش هر چی تماس بگیری جواب درستی نمیدن

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم
من الان خریدم چه خاکی تو سرم بکنم اگه به بابام یامامانم بگم بدجور دعوام میکنن 

خودت برای خودت برنامه بریز اونا رو ولشون کن از فیلماشونم استفاده کن 

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......