2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردن تازگیا یا قراره بکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 6034 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم از تمام دکترای تبریز بد شنیدم عالی خیلی ارزونه ادم میترسه تو میدونی عالی چند وقته نوبت عمل ...

نه خبر ندارم سه نفر رو دیدم پیش عالی کرده بودن راضی بودن میگفتن اصلا مشکل تنفسی اینا نداریم ولی این ارزونی بی علت نیست😅

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
نه خبر ندارم سه نفر رو دیدم پیش عالی کرده بودن راضی بودن میگفتن اصلا مشکل تنفسی اینا نداریم ولی این ...

اره به نظر من بی علت نیس

مثلا سودا کریمی ارزون تر از بقیه میگیره چون مجوز مطب نداره

این عالی ولی حتی از کریمی هم کمتر میگیره

راضی؟ کدوم شهره؟

خیلی راضیم

مشهد

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو ، تو لبخند منو میبینی نه درد هامو ، تو متوجه چیزایی که رها میکنم میشی نه اخمام.میتونی حرفامو بخونی نه ذهنمو ، پس لطفا راجب من نه نظر بده و نه قضاوتم کن چون تو فقط قسمتی از من رو میبینی که خودم خواستم نشونت بدم
من ۲۲ تومن عمل کردم سال ۱۴۰۰  دکترم حسین حامدی بود

منم ۱۴۰۰ ۲۲ تومن شد پول عملم جای دکتر حسین حامدی . انقد افتضاحه ک شکایت کردم فعلا روندشو دارم میرم .‌ پروندم رفته کمیسیون تا ببینم چی میشه 😑 شما چی راضی هستی . چ شانس گندی داشتم من ک خراب شد 😑

🙏با احترام زیر۱۸سال نظر ندن لطفا🙏 ریپ هم نزنن🌹
اره به نظر من بی علت نیس مثلا سودا کریمی ارزون تر از بقیه میگیره چون مجوز مطب نداره این عالی ولی ح ...

بیمارستان میره پیج اینستا داره برو نگاه کن 

میگن روزی ۱۰ تا اینا عمل میکنه بعضی ها

ناراضی بعصی ها راضی

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺