2777
2789
عنوان

خواب های عجیبو تکراری

213 بازدید | 15 پست

من خیلی خواب میبینم ک چن نفر یا ینفر دنبالم میکنن یا میخان منو بدزدن پریشبم خواب دیدم ک دزدیدنم بردنم توی خونه حتی قیافه هاشونم یادمه خوابم طولانی فقط خلاصه میگم دلیل این خوابا چیه اخه من اصن ب این چیزام فکر نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عجیبه ، قبلا نماز و روزه و همه چیم بجا بود ، چند سالیه اخلاقم بد شده نماز نمیخونم 

اخه چرا🥲خواب های ما بعضی هاشون یه نشانه ان یچیزی میخان بهمون بگن...تعبیر خواب توهم مشخصه عزیزدلم بازم شروع کن به نماز خوندن و ارتباط با خدا اون موقع سراسر وجودتو ارامش میگیره 🥰😍

خوابهای تکراری اکثرا به خاطر مشکلات ماورایی هست و در موارد کمی به مشکلات روحی مربوط میشه. اونی که موقع شب از جسم مادی جدا میشه میره خواب میبینه جسم اختریه. وقتی مشکلات ماورایی باشه جسم اثیری تو خواب سرگردون میشه گم میشه یا آزار میبینه. 

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

از تبار اتش 🌷

اها..من قبلا خواب دیده بودم ک یکی بهم میگف تو اهل نگینا هستی کاملا اشنا بود اون اسم توخواب اما توبیداری اصن نمیدونستم تو نتم سرچ میکردم هیچی نمیورد نمیدونم گفت نگینا..ناینا یایچیزی شبیه اسم کاربریه شما کلا خوابام عجیب غریبه😅

چ جاالب...من این خوابو هی از بچگی دیدم....

خونه تون از بچگی همین بود؟ یا عوض کردین؟ هیلی خوابهای بد از سنگینی خونه هست. اگه جاهای مختلف خوابیدی و همون خواب رو دیدی به خونه مربوط نیست به خودت ربط داره

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

خوابهای تکراری اکثرا به خاطر مشکلات ماورایی هست و در موارد کمی به مشکلات روحی مربوط میشه. اونی که مو ...

بعضی از خوابها واقعیه ، دوستم اومد گفت خواب دیدم کفش خیلی کهنه پام کردم ،گفتم با ادم مسن ازدواج میکنی ، بعد چند ماه همینم شد ، با یکی مجازی اشنا شده بود، سنشم بالا بود اقا

بعضی از خوابها واقعیه ، دوستم اومد گفت خواب دیدم کفش خیلی کهنه پام کردم ،گفتم با ادم مسن ازدواج میکن ...

بله خواب صادقه هم وجود داره استارتر میگه خوابهاش تکراریه، خواب تکراری بحثش جداست

خونه تون از بچگی همین بود؟ یا عوض کردین؟ هیلی خوابهای بد از سنگینی خونه هست. اگه جاهای مختلف خوابیدی ...

ن کلا فرق نمیکرد کجا ولی خواب اینک یکی تعقیبم میکنه و میدزدنم بوده...اتفاقا یکی از اشناهام خواب دیده بود میگف ترو دزدیدن درصورتی ک من اصن خوابامو براش نگفتم