2777
2789
عنوان

آیا این شیر فاسد شده؟

420 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

من با شیر کیک شکلاتی خیس درست کردم 

بعد ک خواستم جاشو بندازم دور دیدم نوشته حداکثر تا پنج روز بعد از باز کردن درش مصرف بشه(نمی‌دونم کی درشو باز کردم ولی می‌دونم حداقل ده دوازده روز گذشته)

تاریخ انقضا تا ۲۲شهریور بوده من فقط ب این توجه کردم گفتم تاریخ انقضا داره دیگه اون پنج روز رو ندیدم 

کیک رو درست کردم ن بوی بدی میده ن خراب شده کاملا عادیه پف هم داره 

از همون شیر برای سس روشم استفاده کردم 

سس رو هم با شکر و شیر و پودر کاکائو و روغن درست کردم ک جوشوندم چنتا قل زد هیچ مشکلی نداشت

میشه کیک رو خورد یا نه؟

ممنون از کمکتون❤️

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه شیر داخل کیکت فاسد شده 

بوی بدی نمی‌داد رنگشم تغییر نکرد🥲

اووون همه زحمت کشیدم 🥲🥲🥲

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اگه بوی بد میداد دیگه بندازش دور

بو و رنگش کاملا عادی بود🥲🥲🥲

میدونی از اون همه زحمت دلم میگیره🥲😅

ی مقدار شیر اندازه ی قاشق ته جلدش مونده بود ریختم تو ملاقه گرفتم رو گاز جوشید کف کرد اینا ولی بریده بریده نشد 

فکر نکنم شیر خراب بریده بریده میشه

سسش بریده بریده نشد 

رنگ و بو هم تغییر نکرده بود ب خاطر همین شک نکردم🥲😅

هعیییییی اون همه زحمت کشیدم عصرونه درست کنم مثلا زن خونه بازی بشه🥲😅

کاشکی قبلش دقت میکردی حالام یه نفر بخوره اگه چند ساعت گذشت چیزیش نشد بقیم بخورن 😂

این خیلی ظالمانس😅😂😂

فاسد نشده نترس.همیشه وقتی شک داری یکم از شیر داغ کن اگه شکلش بریده بریده میشه یعنی فاسد شده.ضمنا شیر ...

رنگ و بو عادی بود 

طعم رو حقیقتا نچشیدم

ی ذره مونده بود اونو تو ی ملاقه کوچیک ریختم گرفتم رو شعله بریده بریده نشد