2777
2789

بچهها همکارم ازم خوشش اومده چندمین باره ک پیام میده ولی من تا الان جوابشو ندادم نمیخوام بلاکش کنم زشته دلم نمیاد اون فقط حسشو گفت کار بدی نکرده خوشم نمیاد بلاکش کنم میشه بگید چطوری بهش پیام بدم ک قصد آشنا شدن و ازدواج ندارم راستش ازش خوشم نیومده تا الانم جوابشو ندادم ک فک نکنه ناز میکنم 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

بگو من به شما علاقه ندارم و مایل به آشنایی نیستم اگر براتون مهمم لطفاً دیگه در این مورد که باعث میشه من معذب بشم باهام حرف نزنید

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگو قصد ازدواج ندارم دیگه بیچاره رو یه لنگه پا نگه ندار

خیلی حس بدی دارم از اینکه بخوام با احساسات کسی بازی کنم خودش بهم گفته بود از بلاتکلیفی بدم میاد رو حساب این حرفش تا الان جواب پیاماشو ندادم ک یوقت دل خوش نکنه و اذیت نشه 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
خب میتونی یه حلقه دستت کنی اینطوری دیگه خودش متوجه میشه که همسر داری و بهت پیام نمیده

بنظرم این راه خوبی نیست تو محل کار نمیخوام فک کنن ازدواج کردم 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
خیلی حس بدی دارم از اینکه بخوام با احساسات کسی بازی کنم خودش بهم گفته بود از بلاتکلیفی بدم میاد رو ح ...

همون اول باید میگفتی که قصد ازدواج نداری و جئاب منفی میدادی

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 
همون اول باید میگفتی که قصد ازدواج نداری و جئاب منفی میدادی

اولین بار حضوری بهم گف بابت امر خیر مزاحمت میشم گفتم بهش گفت حالا بیشتر آشنا شیم 

There is GOD💚💚💚   ..