2777
2789

دوستان ما یه طلافروشی کوچیک داریم ،یه سری از دوستان مایل بودن طلای آبشده بخرن ماهیانه و پس انداز آبشده داشته باشن اما با مبلغ های خیلی پایین نمیشه، از طرفی طلافروشی حق فروش آبشده نداره و اگه آبشده ای فروخت دیگه نمیتونه اعتماد کنه و همون رو دوباره برداره چون معلوم نیست چه بلایی سرش اومده ،پس ما تصمیم گرفتیم برای هر کسی یه حساب جداگانه داشته باشیم و هر وقت با مبلغ خیلی کم هم خواست سرمایه گذاری آبشده داشته باشه براش یه حساب باز کنیم و بعدا که به یه حد نصاب رسید بتونه یه طلا معادل آبشده ای که خریده از مغازه برداره ،نظرتون درین باره چیه ؟ 

https://instagram.com/hanik.gold?igshid=ZDdkNTZiNTM=

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در خواست میدم قبول کنید

عزیزم ی سوال ازتون دارم

اگه امکانش هست خصوصی

خدای نکرده من قصد مزاحمت ندارم

کاربر۹۷هستم

خانومم و ی دختر ناز داره

فقط سوالمو بپرسم

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
عزیزم ی سوال ازتون دارم اگه امکانش هست خصوصی خدای نکرده من قصد مزاحمت ندارم کاربر۹۷هستم خانومم و ...

عزمزمه دیر به دیر میام اینجا ،درخواستت رو پیدا نمیکنم

سلام عزیزم خوبید خیلی ممنون میشم جواب بدید به سوالم❤️

من تقریبا ۶ روزه عمل پروتز سینه کردم.بعد احساس کلافگی میکنم همش احساس میکنم یه چیز خارجیه سنگین توی سینمه و راحت نمیتونم راه برم و هی میگم پس کی عادی میشه.اون سوتین طبی بعد عملو که میبندم همش احساس سنگینی میکنم

بعد چند مدت این احساس سنگینی از بین میره واقعا،؟؟ الان دیگه حس وجود یه چیز خیلی اضافی ایو ندارید؟حال روحیمم به هم ریخته و احساس پشیمونی میکنم :(

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
سلام عزیزم خوبید خیلی ممنون میشم جواب بدید به سوالم❤️ من تقریبا ۶ روزه عمل پروتز سینه کردم.بعد احسا ...

سلام گلم 

من خیلی وقته عمل کردم اصلا یادم نمیاد دقیقا اون زمان ها و الانم حس یه جسم خارجی نمیکنم داخل بافت سینه