گلم با احترام به همه مربی های عزیز به نظرم مسایل تغذیه رو بسپار به متخصص تغذیه، چون مصرف هر دارو و غذایی اگه با تشخیص و چکاپ پزشک باشه سالم تر و موثرتره.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
یبار رفتم دکتر تغذیه برنامه ای که بهم داده بود نیم ساعتی یبار خوراکی خوردن توش بود....وسطای روز دیگه حالت تهوع میگرفتم ...کاش یچی بود که بخورم چاق بشم اشتهامو باز نکنه
اخه دکتر هم رفتم..خیییییلی سخت گذشت بهم فقط یه هفته تونستم انجامش بدم
مگه دکتر چی نوشته بود واست.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
غذا سه وعده که هیچی بینشم کلی میان وعده سنگین تا شب لحظه خوابیدن......من اخه یجوری ام که الان مثلا غذا بخورم دیگه تا شب سیرم حالا فکر کن دم به دیقه باید یچی میخوردم....چیزای سنگین و مقوی هم...پسته و گردو و بستنی و ....یچی با نشاسته درست میشد یادم نی اسمش و خیلی چیزای دیگه که واقعا متنفر بودم از مزشون
ورشکستم داشتم میشدم که....کارتم یه هفته ای خالی شد از بس باید میخریدم میخوردم