2777
2789

کسی اینجا هست ک واسه بازگشت کسی تو زندگیش ط.ل.س.م انجام داده باشه یا اطرافیانش انجام داده باشن؟

طرف چ حسی پیدا کرده بوده؟

یکی از فامیلامون طلسم گرفت برای ازدواج با یکی که نمیخواستش

ازدواجم کردن ولی به یکسال نکشیده طلاق گرفتن

نمیدونم این حسابه یا نه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلامون طلسم گرفت برای ازدواج با یکی که نمیخواستش ازدواجم کردن ولی به یکسال نکشیده طلاق گر ...

توی این یکسال اخلاق طرف اوکی بوده؟

خود طرف ولش کرد اخر؟

توی این یکسال اخلاق طرف اوکی بوده؟ خود طرف ولش کرد اخر؟

از جزئیات زندگیشون خبر ندارم ولی همونی که براش دعا گرفته بودن ول کرد رفت

اونی که دعا زده بود میدونم که بههههه شدتتتتتت در تلاش بود بازم برش کردونه ولی خب موفق نشد دیگه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اره من شاهد عینی بودم 

حالا دوستم گرفته دوتا دفنی و پاشیدنی و سوزوندنی و این چیزا داره همه چیو گفته بهش انجام بده 

مبخاد انتقام بگیره دوستم ک بیادش بعد خودش ولش کنه یکم اذیتش کنه

طرف چ حسی پیدا میکنه ینی واقعا عاشقش میشه توی اون مدت؟

حالا دوستم گرفته دوتا دفنی و پاشیدنی و سوزوندنی و این چیزا داره همه چیو گفته بهش انجام بده  مب ...

من پسرم،،دوستم زنش قهر میکنه و قصد دختر کاملا طلاق بود،،رفیقم زنشو خیلی دوست داشت،رفتیم اهواز پیش یه نفر ک کارشه،،یه پارچه خواست از لباس دختره،،بعد یه سری از اون چیزایی ک گفتی رو داد،،با هم بودیم ک انجام داد،،الان با همن یه پسر هم دارن و واقعا زندگیشون خوبه