2777
2789

من خودم انقدر اطرافم دیدم ک نگو 

به همه چیه ادم کار دارن 

مثلا یکی از همکلاسیام میگفت باورم نمیشه با این  سن تا الان  مجرد موندی 😐 

بیا این قلبمه خودت بازش کن ببین چی توشه💔😞

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا راه دور بریم میتونیم از بیشعوریای بعضی از نینی سایتیا بگیم ک خودشونو همیشه ادم خوبه میبینن و همیشه از ادم ایراد میگیرن و رو ادم مشگل میزارن؟😊

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

عمم میخواست با شوهرش بیاد اینجا پیام داد گفت چایی بزارید ها😐گویا ما بلانسبت خریم

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

یه نمونه بیشعوری تو همین سایتو بگم

کامنت های ضد حال میذارن دیدی؟ 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

مجردموندی بهت پادشاه بی غمی ببین چه قدر طلاق زیاد شده اصلا اهمیت نده تجربه میگه اگریکی مانندخودت نیافتی که بدردت بخوردهمان بهترتنهاباشی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

اینکه یکی زنگ بزنه بگه شام میایم مثلا۷ نفرن بعد خوده مهمان زنگ بزنه بقیه فکوفامیلو دعوت کنه با خودش بیاره. میزبان درو باز کنه ببینه۱۵ نفرن بعدم بگه گفتیم دور هم باشیم خوش میگذره...‌ 

مادرشوهرم که فردای عروسیم اومدن خونمون مهمونی تا یه هفته موندن و پذیرایی کردم ازشون بعدش رفتن خونه شون دوباره دوهفته بعدش اومدن موندن و الان ۳ ساله ازدواج کردم مدام خونه ما پلاسن و تو اتاق من و شوهرم میخوابه 

التمااااس شعووووور