2777
2789
عنوان

مگس پران

2061 بازدید | 12 پست

بچه ها من اختلال اضطراب و افسردگی دارم و دارو مصرف میکنم دکتر چشم رفتم گفت چشمت سالم سالم بخاطر اضطراب اینجوری شدی بنطرتون اصطرابم کمترشه بهتر میشه؟

سلام.
اگر واقعا از نظر علم چشم پزشکی چیزی در زجاجیه چشم شما نیست، با درمان اضطراب مگسپرانتون هم از بین میره.
اما اگر همیشه نقاط و سایه های سیاه رنگی در دیدتون هست، معمولا اونها از بین نمیرن و با مرور زمان ذهن یاد میگیره که اونها رو فقط نادیده بگیره.
اگر هم خیلی شدید هست شما باید به فوق تخصص شبکیه مکراجعه کنید که با ویترولیزر سعی کنه اون مگسپرانها رو لیزر کنه و از بین برن.
اگر بازهم نشد میشه با عمل جراحی ویترکتومی کلیه مگسپرانها رو از چشم خارج کرد.
ولی در کل بهترین راه در صورتی که چشم پزشک گفته مسئله ای نیست اینه که مگسپرانها رو نادیده بگیرید و سعی کنید اضطراب و افسردگی رو درمان کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. اگر واقعا از نظر علم چشم پزشکی چیزی در زجاجیه چشم شما نیست، با درمان اضطراب مگسپرانتون هم از ...

سلام  خوبی؟ رزام باهم راجب درمان ومگس پران حرف زدیم منو تعلیق کردن دوباره بهت درخواست میدم قبول کن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
یعنی بعد یه مدت خوب خوب شدید؟  خداکنه منم خوب شم دارم روانی میشم  خیلی تومخم میرن زندگیم ...

حق داری کنار اومدن باهاش خیلی سخته ولی مجبوری با بودن ش کنار بیای، منم کنار اومدم 10ساله مهمون ناخوانده چشمامه 😄

سلام عزیزم 

دکتر با قطره چشمتون رو معاینه کردن؟ 

دکتر چشم منو با قطره معاینه کرد و گفت چیزی نیست و ممکنه از فشار عصبی و استرس باشه حتی گفت از میگرن هم میتونه باشه 

ممنون میشم راهنمایی کنی چی کار کردی که خوب شد؟

سلام. اگر واقعا از نظر علم چشم پزشکی چیزی در زجاجیه چشم شما نیست، با درمان اضطراب مگسپرانتون هم از ب ...

سلام،میشه بگید این لیزر و اینا برای مگس پران باعث کاهش بینایی میشه؟