من خودم درون گرام اما نامزدم برون گراست ب نظرتون راهش چیه ک بتونه با من کنار بیاد من باهاش اوکیم اما اون میگه باید با همه گرم بگیری و شوخی کنی آخه مگه کسی ک درون گراست میتونه اینجور باشه اصلا من ک نمیتونم فقط میخوام ببینم راهی هست اون بتونه با من کنار بیاد؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به مرور درست میشی با فامیلاش اینا ، منم قبلا اونجوری بودم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️ ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️ عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
من با خودش انقدر راحتم انقدر شوخی میکنم اما وقتی وارد جمع خانوادگیشون میشم انگار دنیا رو سرم خراب شده عین افسرده ها یه گوشه میشینم و خیلیم مثلا اوکیم با این چیز اما خب بقیع اذیتم میکنن هعی میگن افسرده نمیدونم دیوونه و این حرفا