2777
2789
عنوان

زوج درون گرا و برون گراااا

211 بازدید | 33 پست

من خودم درون گرام اما نامزدم برون گراست ب نظرتون راهش چیه ک بتونه با من کنار بیاد من باهاش اوکیم اما اون میگه باید با همه گرم بگیری و شوخی کنی آخه مگه کسی ک درون گراست میتونه اینجور باشه اصلا من ک نمیتونم فقط میخوام ببینم راهی هست اون بتونه با من کنار بیاد؟

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به مرور درست میشی با فامیلاش اینا ، منم قبلا اونجوری بودم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

خیلی سخته 

من شوهرم برونگرانست همش دلش میخواد بره مهمونی مهمون بیاره

اصلا نمیتونه خونه بشینه اگه بشینه هم یکسره زنگ میزنه به هرچی فک و فامیل و دوست

منکه خسته شدم ازش

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
به مرور درست میشی با فامیلاش اینا ، منم قبلا اونجوری بودم

خودمم همینجور فکر میکنم اما هنوز هیچی نشده اگر ب یکی لبخند بزنم میگه اهااااا پس فقط با خانواده من مشکل داری؟

جداشو.جدی جدی میگم.نه خودتو بدبخت کن نه ایشونو.مایی که تو همچین زندکی هستیم‌میدونیم چقد سخته

اره گلم منم واسه همین ک تجربه ها بقیع رو داخل همین نی نی سایت دیدم خیلی میترسم

خیلی سخته  من شوهرم برونگرانست همش دلش میخواد بره مهمونی مهمون بیاره اصلا نمیتونه خونه بشینه ...

دقیقا نامزد منم همینجوره یک روز تو خونه نمیمونه بخدا یروز مونده بود خونه روانی شد دست خودشون نیست اوناهم حق دارن بخدا اما خب ماهم دست خودمون نیست

زمان میخاد متعادل بشین ولی اون ممکنه حس کنه افسرده داره میشه

اره خواهرم برون گرا هست شوهرش درون گرا خواهرم همش میگه افسرده شدم

با خودش گرم بگیر ولی بادیگران هرجور راحتی 

من با خودش انقدر راحتم‌ انقدر شوخی میکنم اما وقتی وارد جمع خانوادگیشون میشم انگار دنیا رو سرم خراب شده عین افسرده ها یه گوشه میشینم و خیلیم مثلا اوکیم با این چیز اما خب بقیع اذیتم میکنن هعی میگن افسرده نمیدونم دیوونه و این حرفا