2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواب حضرت مسیح رو دیدم.شاید بگین دارم مسخره بازی در میارم اما دیدم.تا چند وقت احساس ارامش داشتم.البته الانم بهترم.ولی میخام روی خودم کار کنم دلم میخاد یبار دیگه اون خوابو ببینم

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

یکی از دوستام خواب امام حسینو دیده بود

ابروی دوستم در خطر بودخیلی به امام حسین متوسل شده بود شب خواب دیده بود امام حسین به چند نفمیگه این زن از زنان امت ماست ابروی او را نگهداریم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
یکی از دوستام خواب امام حسینو دیده بود ابروی دوستم در خطر بودخیلی به امام حسین متوسل شده بود شب خوا ...

اخی

الهی  

دوست عزیز شما یا هم فکر منی یا هم وطن من پس بینمون دیوار نکش(:

آره دیدم

خواب شهید بابک نوری هریس  

خیلی چیزها رو یادم داد که در زندگی انجام بدم و

برای یه مشکلی ناراحت بودم بهم وعده داد که حل میشه (واقعا هم حل شد) و 

دلم خیلی از خانوادم گرفته بود و حس تنهایی داشتم و بهم گفت مثل برادر میمونه برام

از بعد اون خواب مثل عضوی از خانوادم شد

روزی نیست که توی فکرش نباشم یا صداش توی گوشم نپیچه و فقط آرزو دارم یه بار به خوابم بیاد و بهم وعده شفاعت بده انشالله 

اشهد ان علی ولی الله

آره دیدم خواب شهید بابک نوری هریس     خیلی چیزها رو یادم داد که در زندگی انجام بدم و ...

خییییلی شهید بزرگواری هستن خوش به سعادتتون قدر این رفیق اسمونی روبدونید 

دوست عزیز شما یا هم فکر منی یا هم وطن من پس بینمون دیوار نکش(: