2777
2789
عنوان

بچه ام زیر یه ماه تورا خدا بیاید

289 بازدید | 6 پست

همش در حال زور زدن ایقد زور میزنه تا قرمز میشه شکمشم انگار ی کم باد داره با صدا دستشویی میکنه از همه بد تر سرما همانگارخورده دوبار دکتر اطفال بردم فقط شربت داد برا دل پیچه ک هیچ اثری نداشت تورا خدا چکار کنم 

کولیکو باید صبر داشته باشی دارو فقط یکم تسکینِ تا دورش،طی،شه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم خیلب زور میزد ۴ صب بیدار میشد زووووور میزد یعنی قسنگ صدای زورشم میفهمیدی،بخاطر نفخ زور میزنه کم کم درست میشه دور مقعدش چرب کن دلش بمال خودش کم کم درست میسه

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .

کولیک هستش ، دور نافشو اروم با دو انگشت و روغن کنجد بصورت دورانی در جهت عقربه های ساعت چرب کن تا نفخ خارج شه و دیگه باید صبور باشی تا انشالله حدود چهارماه گوارششون قوی تر میشه و دلپیچه بهتر، برای سرما خوردگی اگر تب داره حتما دکتر ببر، تو بینیش میتونی قطره بینی معمولی(سدیم کلرید) از داروخانه بخر بریز ، اینجوری دماغش باز میشه و راحت شیر میخوره

اللهم عجل لولیک الفرج 

شکمشو با روعن زیتون‌جهت عقربه های ساعت ماساژ بده و دردش اروم‌میشه بچه رو بعد از شیر دادن بخابون بسمت شکم رو دستت راش ببر اروغشم بگیر دردش کمتر میشه داروی کولیک هم خوبه جز اون نرم افزار برای کولیک بچه ها صدای ماشین و سشوار اینا نصب کن بذار اروم‌میشه یا بذارش تو پتو پابش بده البته ببرش دکتر که اگه مشکلی جز کولیک نداره این کارا ارومش میکنه دختر من تا ۷ ناهگی هنینجوری بود 

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️